Väntan

juli 2, 2015 3 av Jess

Hejsan  

Vart ska man börja nu när jag pausat så länge. Mitt liv rullar på trots det och jag kämpar på i väntan på en operation. (Läs tidigare inlägg nedan)

Tog en paus och sjukskrev mig.

Smärtan i bröstet sitter i pga mitt Diafragmabråck och jag väntar på operationen. Jag ska på konsultation den 14/7 så jag hoppas att det kan gå fort . Jag e så oerhört trött på smärta och inte kunna göra vad jag vill. Jag vill träna och försöker med det jag kan. Är det inte det ena så är det de andra. 

Jag försöker få till matlådor och hålla koll på min vikt. 

Jag har även gosar med mitt gudbarn som är helt fantastiskt.

Jag försöker skratta så mkt jag kan. 

Vara med mina barn .

Sola och jobba i lugn takt. 

Jag lägger in massa foton som visar min vardag.. I hopp om att få in mer träning och komma ut på flera promenader. Jag har 3 jobb pass kvar och ett sommarcamp att jobba med , men campen kan jag jobba med i solen och vart jag vill. Jag längtar tills vi är på plats.

Haha jag låter bitter men det är jag inte ett dugg .

    
  

Gudson och hans vackra mamma !! 

Tänka att jag fick vara med och se honom hans första sekund i verkliga livet, magiskt.

  
    

Härlig midsommar, lugn fin och alkoholfri Jag är kär i Sarahs dukning haha .  

  

  

Tåg och matlåda.

  
  

Jess i VITA KLÄDER , kors i taket! 

Instagram text @nevergiveupjess.se :  Dags att börja träna ordentligt nu igen…. Jag vill vara stark och tappat lite vikt när jag ska opereras (sövas) så att den går så smidigt den kan (jag ska operera, reparera mitt Diafragmabråck) . I dag blev det axlar på gymmet . 

Av att bara börja sova på nätterna och minska stressen har jag tappat -3 kg (super bra) från förra vägningen.. I kväll blir det mat och tränings planering för kommande vecka #utanhets , om jag får ihop min vardag dvs en stressfri med mkt sömn, kost, träning och mental balans kommer nu min fysik bli grym. (Äntligen har jag börjat FATTA och ta tag i hälsan inifrån-ut)#körbaraköör #träna#axlar#hälsa#livet
   

Kära kollega/vän och min super coach i ALLT!

  
    

Superskratt!!!!!

Bebis gos med gudbarn och min L. Deras första möte.
    

Lillebror L blev STOOOOR KILLE! 
    
    

Godare tacos jag ätit med KÖTT!!! 
 

  

FANTASTISKA SVERIGE VANN GUUUUULD!!!

     

Givetvis så firade vi det med Sverige ! 

Ola, min och Hectors super middag efter segerfesten.

Dagens matlådor blev lövbiff och jag fick en fantastiskt fin överraskning i brevlådan av en fin vän Line.. KÄRLEK! TACK!