3 Comments

 • Bo Andreasson skriver:

  Du börjar bli duktigt rund igen.. Kanske dags att lägga ner era camps nu då ingen av er är någon förebild längre

  • Susanne Järlefjord skriver:

   Tydligen har inte du Bo Andreasson någon som helst aning om vad de här camperna handlar om. Hade du det så hade du absolut inte kommenterat som du precis gjort. Totalt respektlöst av dig. Att skriva så här får mig direkt att tro att du själv har saker att jobba med. På camperna är det den mentala biten som är den viktigaste. Att våga tro på sig själv. Du kommer inte åt Jessica med en sån här kommentar. Hon vet att andras problem är inte hennes att äga. Sorry men den kommer tillbaka till dig direkt. Skulle varit riktigt roligt om du hängde på ett av camperna och får uppleva den positiva energin som råder där. Du kunde behöva lite plus på kontot.

 • Jeanette skriver:

  Har funderat det där på att en del människor alltid väljer att säga saker till andra människor som på inget vis får den människan att växa eller må bra. När det nu finns så många vackra och snälla ord att välja på, varför väljer man då hellre dem som sårar? Bo, är det inte trevligare att lyfta än att trycka ner en människa? I mina ögon är Jessica en kämpe, en förebild som på inget vis försöker vara något annat än ärlig och rak. Hon väljer att lyfta andra och ge inspiration men vågar även att visa att vi alla har våra hinder som kan vara tuffa att kämpa emot. Handen på hjärtat Bo, så var väl din kommentar varken klok, ödmjuk eller utvecklande? Hoppas du har mod och tillräckligt med klokhet för att förstå att be om ursäkt. Inte för Jessicas skull i första hand(även om hon definitivt är värd det), utan för din egen. Tror du kan behöva backa bandet och börja om från början.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.