delar tankar…

juni 15, 2015 0 av Jess

Okej nu är det så här… (Min sanning)Jag använder som sagt ALDRIG färgade kläder, aldrig vitt aldrig någon sin… (Jag köper och lägger dom långt in i garderoben) FÖR att jag blivit inpräntad i min hjärna att kraftiga ej ska bära färgade kläder bara svart svart svart helst inga ränder heller. 

Det sitter så hårt invant i mig (jag tycker att andra är jätte fina men nä… Inte jag) 

Så det tar i att lägga upp denna bild för jag är så skadad av detta beteende och känner en gnutta ”helt ok” men ”usch nä!!!” känslan är starkare.

Men på riktigt helt ärligt? Är det någon skillnad? Ser man större ut i färg? Tänker någon på det? Jag är trött på att gå runt och känna mig obekväm i vanliga fina färjade kläder så att jag mår illa och blir förbannad. För så är det haha ….

Nå behålla eller lämna tillbaka skiten… ? Jag jobbar som sagt på ”förändring” 🙂

Mentalt och fysiskt 🙂 Delar mina tankar här då jag vet att så många jobbar med sig själva och sin självkänsla, min #självkänsla börjar bli stabil i svart men i vitt får jag jobba lite mer. #vågavaradu 

 

I dag gick jag till gymmet ja du hörde rätt!?

Hur knäppt är inte det? Gå till gymmet när man låg och skrek på akuten i lördags natt, jo jag gick dit för att röra benen endast för att jag ville få energi och få hjärnan att hålla sig behaglig. Våra kroppar är ju byggda för rörelse. När jag rör mig kommer mitt system i gång, som en motor. Det händer mycket i kroppen som gör att jag känner mig piggare och starkare. Blodcirkulationen ökar och cellerna kan ta upp mer syre. Kroppen tar då lättare hand om förhöjda blodfetter och stresshormoner, som till exempel adrenalin och kortisol. Mindre stresshormoner avlastar hjärtat och förbättrar både mitt humör och sömn.

Jag rörde inte armarna på crosstrainern dock men jag slapp smärtan i bröstet och orkade stå i 45 min. 

   
 

Maten lagas i omgångar hemma, det har blivit lax och pulled pork