Jag fick åka in akut

juni 14, 2015 2 av Jess

Som ni vet så är jag sjuk pga utmattningssyndrom efter lång tid av inre stress och jag är känsligare pga att jag haft en PTSD (som jag förstod och tog tag i gör två år sedan efter 15år) Det bästa jag gjort i mitt liv… Ta tag i insidan och jobba ut.

  I går kväll blev det för mkt smärta i bröstet som jag haft i två veckor den har suttit konstant och jag har trott att det var stress och att man ”har så”, igår blev det så ont att jag bara grät och inte kunde vända mig , sitta, ligga så jag fick hjälp in akut för att utesluta hjärtat och så. Smärtan var brutal och har ökat hela veckan.

 Den släppte inte och jag kunde knappt röra mig. 

EKG var bra, ”misstänkt för mkt stress i livet just nu som jag givetvis själv påpekade (jag är inte den som vill vara sjuk jag som äntligen älskar att leva haha) men dom såg några fel på proverna ändå så det blev akut magnetröntgen misstänkt propp i lungan eller fel i magsäcken , i maskinen fick vi bända upp mina armar rakt ovanför huvudet vilket jag ej kunde pga smärta. Det blev domningar i halva ansiktet och återkommande kramper i bröstet som var FRUKTANSVÄRDA… 

Eftersom jag är utmattad fick jag dessutom panik över den extrema smärtan och stickningarna i ansiktet som var så läskiga. Akut in på bevakning igen det visade sig att pga långvarig stress, kräkningar och en jobbig livvstil så harmagsäcken åkt upp halsstrupen (brock) då krampar diafragmanuskeln runt magsäcken. Samtidigt är bröstet spänt av ångest.

Det var lyckligt att det ej var en propp i lungan och ”skönt att dom hittade något” , smärtan är enorm men inte som i natt.. Jag väntar på gastroskopi för att se ner i magen det kan hända att jag får opereras om det ej blir bra.
Tack för alla sms och samtal.

Orkar inte riktigt prata mer än nödvändigt just nu. Jobbar på att bli frisk.. Flytande mat/rätt renmat, motion , sömn, vatten 🙂 

Allt kommer att bli så bra. 

Puss kram