Phuuu vad jobbigt!!

juni 8, 2015 0 av Jess

men klokt av mig…

Vi sa precis att vi inte kunde plugga just nu pga att jag mår som jag mår (bort domnade armar, klåda, minnes problem, ibland ångest, kroniskt tryck över bröst och yrsel=stress) så vi flyttade fram plugget som jag och Slejman skulle göra på The Academy med start Torsdag. 

Fantastiska som dom är där så förstod dom och jag kan fokusera på att bli frisk. Jag hade tappat kontroll helt om jag gett mig in i att plugga nu när jag är helt utmattad pga långvarig inre stress… 

Eftersom min hälsa är viktigast och jag måste landa så var det ett klokt beslut för mig och KBK (som handlar om att jobba med sin hälsa inifrån och ut) . Nu har jag flyttat in på riktigt i min egna lägenhet och ska komma till ro med mina rutiner och få koll på mina ramar… Barnen, kost, sömn, träning , glädje. Kroppen är magisk som reagerar, det är sjukt läskigt att må så här men riktigt häftigt med. Jag lyssnar på kroppen och fokuserar enbart på mig. 

Tacksam över allt jag gjort för mig själv på två-tre år… ta hand om er.. 

Det är det BÄSTA man kan göra..     

Viktigt att hålla koll på kosten nu.

I dag blir det frisk luft och massor av promenader, i morgon har jag bokat in mig på ett träningspass det var länge sedan jag körde easyline och känner att det kommer passa mig bra med lite cirkelträning utefter min förmåga. 
Fina inflyttnings blommor   

Matlådor står på schemat , ett nytt lass på onsdag.