Reflektion

maj 29, 2015 0 av Jess

God förmiddag mina vänner. 

I går var jag stolt över mig själv.. Gick till min samtalskontakt igen efter 1,5 år .. (Förberedande syfte då mkt händer just nu)

Jag såg vilka kliv jag tagit åt rätt håll. Jag insåg att jag gör faktiskt så RÄTT! 

Jag har fan startat Kbk och skrivit ett kapitel om MIG i en bok , pluggat om kropp och knopp, bearbetat, besökt ställen som för mig vart  ”traumatiska” platser som jag undvikit och försökt förtränga från mitt tidigare liv. Jag har utmaningar, löst privata saker (som grott i flera åt) utan att någon tagit ansvar över situationen och jag står med båda fötterna på jorden.

Det är min tid att leva nu.. Som JESSICA helt och hållet, jag är stolt över mig själv oavsett om jag inte har strandens ”vassaste” kropp i sommar.. Haha så är jag så jäkla stolt att jag lyckas börja hitta mig själv , jag vågar tro att jag kan allt jag vill och jobbar på att bli fri från inre stress, press och hets. 

Tänk att bara kunna stå upp och känna att det jag gör är så bra för mig. Det tar tid och jag har mkt att jobba på , det är svår… det är sorg i hjärtat, stress och glädje på samma gång . Så jag tog kontakt med min samtals sjuksköterska igen och så skönt det var. 

Jag hade tankar om att ”hoppa av” jag behöver inte gå dit ”jag klarar mig själv” och jag vet att dom tankarna kom ifrån att det blev ”en utmaning som jag var rädd för att ta.” Men oj så skönt, lättnad och insikt.

Kroppen kommer att hänga med när allt börjar hitta sin plats, jag oroar mig inte ett dugg för första gg i mitt liv VET JAG! 

Jag är oerhört tacksam att jag har startat mitt fina Kbk och mina hälsocamper tillsammans med min kollega,  ni i Kbk jobbar på att bli den bästa version av er själva och stöttar mig i mitt ”projekt nevergiveupjess” genom att bara få vara jag i KBK! 

Att ta tag i livet är det BÄSTA
, svåraste och skönaste jag gjort.. Jag fattar äntligen saker igen. Jag älskar att leva, vill inte missa en sekund av MITT liv .
  På kvällen blev det en promenad efter att ha blivit helt slut av samtalet i h vår lilla son åkte dessutom utomlands med mormor och morfar. Jag vet att han kommer att ha det helt fantastiskt och inte tänka på oss föräldrar och brorsa en sekund.. Men ändå mamma hjärtat.

Huvudvärken slog in och yrslet kändes av trots att jag låg stilla. Jag tog tag i mina ben ich lyfte röven från sängen för en promenad och vända i skogen för att koppla bort hjärnan hjärnan och få lite ro . Det var otroligt skönt att utmana yrsel och krypningar i händerna .

Rörelse, prata, sömn, kost och vatten är receptet .

 
Det kom även en ”gammal känsla” tillbaka i mig för en stund (innan jag hann förstå) så som ”jag ska nog visa att jag kan” ”jag ska tvinga mig att göra si och så.. ”Jag orkar jag orkar jag orkar jag orkar” ”ska visa” ”ska duga”
Men FÖR I HELVETE JESS!!!! (Sorry att jag svär men jag är jag)

Vem ska jag visa och vad…. VARFÖR

Jag är JAG och jag gör allt för MIG!

Jag ska leva må bra och allt ska falla på plats 🙂 
Jag satte ord på tanken/känslan och kunde verbalisera det till inblandade (Som är ett av mina mål) 

Nu ska jag andas och vila (sömnbrist) 😉
  
Läs HÄR för mer info om våra camper .

I Dag har det varit mkt påfrestande tankar, beslut och krav och det är lite tufft…. Det Pirrar ut armar och ut fingertopparna jag VILAR, andas, inser #nostress #selfie #hejajess kroppen är makalös grym!