stenar lossar

maj 21, 2015 0 av Jess

Hejsan hur går det här då.. Jo tack… Allt löser sig. Jag har fortfarande min yrsel konstant och min hjärnskakning kom pga att jag svimmade men jag svimmade av yrseln kan man säga och yrseln kommer av inre stress och inre stressen kommer inte av för mkt jobb utan för att jag på två år har jobbat så intensivt med mig själv mentalt.. Jag har bearbetat traumatiskstress, gjort ett sorg arbete och massa annat galet… Helt fantastiskt att äntligen få släppa ut bördan som tyngt mig så många år och som har hållt kilona kvar. Så skönt att förstå att att det går att lösa sånt som sparats för 15 år sedan vissa saker som att inte kunna prata inför folk startade i första klass… I dag har jag gått till botten med vad som satte lås på mig att ”inte kunna”! Så häftigt och jag är stolt över allt jobb jag gjort , kroppen är med jäkligt stolt men det har vart mkt och intensivt… Snart faller fysiken på plats med… ”Inifrån och ut”
Jag stressar av genom att vila mentalt, bara göra saker jag vill och vara med dom jag vill… Spenderat mkt tid med barnen, vila och utmanat mitt snurr med promenader och inga måsten. I helgen som var hade stora killen fotbolls cup , jag är så stolt över att han följer sitt hjärta och äntligen vågar ställa sig i målet som han VILL.. Riktigt duktig.  

På söndagen hade Kbk medlemmarna dragit ihop träning i Hammarbybacken, vi åkte dit hela familjen och sa hej och jag fick min energi boost… Jag älskar mitt KBK 

Barnen sprang upp i backen utan att blinka haha, efteråt sa dom ”oj det var ju jobbigt!?” Haha älsklingar. (Tittar man noga ser man dom där uppe).

  Vilket gäng!!! Grymma var ni fick jag höra efteråt.. Så klart ni var! 

  

Medans dom sprang upp och ner i backen (önskar jag kan vara med snart) så var jag i stan med familj och kusin från Norrland med fam. Mysigt första dagen med riktig sommarvärme. 

  

Min lilla L och min storebror glassar i solen .  

Mina tankar till att köpa ett par såna är mkt starka.. Jag saknar att åka och det sprätter i benen.. (Spelade som sagt hockey i hela min barn/ ungdom  samt inlines hockey men nu vill jag bara åka rakt fram haha dels först jag vågar, vill, kan och det är bra motion. Vi får se när plånboken öppnar sig för dessa …  
Jag har träffat Patrik Tell (författare och min mentor har han blivit … Jag är tacksam över att få chansen att sortera mitt inre som var huller om buller) för sista ändringarna i boken Den yttre gränsen som snart är tryckt.    

Tack för allt stöd…

Glöm inte att det som finns där inne, det du skyddar mer än något inuti dig ofta är orsaken till hur du beter dig idag. Bort med all skit… LEV , bli hel, förlåt, acceptera, förstå…. Och ta reda på VARFÖR du vill göra saker i ditt liv.