Dags för dator

maj 14, 2015 1 av Jess

Hej Fina DU!

I går var jag hos läkaren och nu blir det till att prioritera om lite.
Det är mkt i mitt liv just nu (vilket hör livet till och det är bara utmanande saker) till råga på allt så drog jag på mig en hjärnskakning, så inre stressen börjar visa sig då det är mkt att ta tag i samt spänningar kring boken som snart släpps och mitt liv i sig (privat) , som tur är så VET jag att jag är på rätt väg och tack vare rätt coachning kan jag strukturera upp och lösa saker för att fortsätta jobba framåt till att bli den bästa versionen av mig själv. Förutom hjärnskakning så har jag yrsel i form av karusell och ostadighetsyrsel… jag är i dag sjukskriven från stress, jobb och jobbiga människor haha och krav, dvs så lite måsten som möjligt(delegerat ut jobb till mina fantastiska stöttepelare, kollegor och administratörer) och fokuserar på att prioritera rätt samtidigt som min ”båt gungar” (det känns som jag går på en båt väggar och marken gungar och snurrar hela tiden och mer till och från samt ont efter smällen.) Fokus på att förstå ”mina ramar” och så ska jag utmana utmaningen med att gå långsamma promenader trots att det snurrar (kravlösa promenader givetvis) för att utmana yrseln och få kroppen att förstå att den inte är läskig… när jag blir rädd av snurret och stressad å svimmar jag.
Ett önskemål till kommentarer är att jag vill inte ha några kommentarer på olika diagnoser eller liknande, ni får gärna berätta om er själva men inte säga hur jag mår… jag och mina mentorer har kontroll på det. 

       

   Nu börjar jag att bli så vuxen att jag är mogen för en mac dator haha…
Jag längtar verkligen efter en egen med bara mina saker i (lånar en just nu sååååå braaa e den ”KÄR”)
Just nu använder jag mig bara av mobil och ipad vilket (jag kom på just nu) kan stressa mig mer än göra nytta.
Har jag en dator så kan jag ta fram den och bestämma mina arbetstider på ett bättre sätt än att kunna jobba vart som, när som och dygnet runt…
En rosa skulle väl passa fröken haha.. 

   Nu ska jag njuta av det jag pysslar med..
vi hörs av.. jag är snart tillbaka full av erfarenheter kring detta jag upplever JUST NU.

kärlek till alla som stöttar...