…tid med blogg?!

april 21, 2015 0 av Jess

Nämen hejsan svej…

Äntligen lite tid över för ett blogginlägg. Det är ganska mkt att lösa så här veckan innan Hälsocamp 6 som för övrigt är fullt nu :). Riktigt kul att åter igen få stå på slotts trappen med Slejman och välkomna alla fina deltagare för att sedan vara deltagare på mitt eget camp! Lovely kan man jobba med något bättre ? Nä, att jobba med sin egen idé som förbättrar sin egen hälsa och gör en gladare än gladast, få träffa inspirerande människor dagligen och bara se sin egen utveckling är Fantastiskt.    

 

 www.kbkhälsocamp.se 

Vilket härligt väder vi haft några dagar nu, man blir lycklig av att känna solstrålarna på näsan. Igår var jag ute massor mellan mina jobb.  

 Jag var på föreläsning på mitt vårdjobb, det var en föreläsning om Demens och bemötande jätte bra föreläsare och innehåll. Jag uppskattar sånt… Kvalite! Dessutom hade jag inte ens tid att vara på föreläsningen så jag blev glatt överraskad. Toppen .

Bilden togs på promenaden hem efter föreläsningen..

Som för några år sedan då Therese Eijvergård tog mig på en promenad på lunchen när hon föreläst och berört mig rakt igenom … Hon såg mig… du är en fantastisk människa och mentor &  vän Therese jag är glad att våra vägar korsades .  Jag har tagit många steg sedan vårt samtal på exakt denna väg på bilden..

I morse la jag ut denna bild på mina sociala medier och den stämmer så bra på mitt liv nu. 

 

…att prioritera tiden… gnäll, skitsnack och meningslösa konversationer ger mig allergi spar på energi 

Oh!! jag kan verkligen känna av det nu, hur viktig min tid är.. 

Förut har jag kunnat sitta och umgås med folk oavsett om dom är intressanta eller ej för jag har inte haft förmågan att fatta vad som är intressant gör mig 🙂 om jag hamnar i en sån situation nu , som inte sker så ofta kryper det i kroppen och jag avlutar och tackar för mig på ett trevligt sätt och glr det jag vill och ska i stället. Högst 55 min och 5 min ointresse.. Det ät så skönt att VÄLJA hur man vill leva och börja veta vad JAG mår bra av. 

Det blev även kvällspromenad vid kanalen igår åååååh så härligt väder!!!!  

   

Tänk när sommaren kommer och alla båtar ligger där och guppar… Jag älskar vatten, skog och öppet hav!!! 

Hur går det annars då?

Jo tack det går väl bra.. Trots att jag jag mkt så utvecklas jag varje dag och tar steg jag måste ta. Genom att bara lösa lite problem i vardagen ich accepterat det som står i boken som snart släpps… Släppt ut känslor jag Hållt inom mig för nära anhöriga så jag jag tappat -2,5kg (då jag inte ansträngt mig speciellt med kosten som jag borde.) jag är stolt över mig själv och tänker inte låta någon styra mig någonsin mer i mitt liv.

Jag ska ta makten över mig själv och min hjärna utvecklas varje dag . 

Tänk vad kul det är att tänka igen efter så många år… 

Nu ska jag dra mig hemåt från en dag full med jobb. Jag har även vart med lilla L och fixat hans gipsade arm…  Lycklig kille efteråt och underbart väder!!! 

  

Träning har det blivit endel men nu har jag bokat in mig på spinning blääääääh så jobbigt Hahaha svetten sprutar och jag ska köra utav bara den. HATKÄRLEK kan jag säga… Annars har jag tränat endel med Ola. Vi kan pressa varandra rätt bra. Endel pass i våra planer passar ihop det e kul att träna med nån ibland. Jag är annars en sån som inte vill träna med nån för jag vill inte vara beroende av människor eller så kan jag lätt tappa motivation om den andra inte kan eller liknande… När jag går runt i gymmet är det däremot jäkligt bra att ha nån som orkar lyfta vikterna , passa och peppa samt kolla så det ser ok ut.     

  

 Nu jäklar ska jag träna anatomi… Haha usch så svårt men intressant. Snart börjar skolan.

  

 

Ta hand om just DIG.. Du är värdefull!