Jobb och lite till…

april 19, 2015 1 av Jess

Vilken helg.

 Det blev mkt skratt och många roliga möten samt ett gäng timmar med sömn. Vilket trollmor behövde haha!

  

Jag åkte till Skövde i Fredags och kors i taket så missade jag inte tåget haha.

Mötte min kollega, våra samarbetspartners som bygger KBK webshoppen med oss oj oj vilket jobb det är… Men efter detta möte är jag super nöjd!!!!! 🙂  

  Längtar tills den är igång, då kommer jag även lägga upp den här på min egen hemsida. Inget datum är satt än. 

  Vi åkte mkt bil två timmar hot två timmar dit , fyra hit å nån dit men vad gör det när man har bästa mellanmålet med sig haha vi ser glada ut… Vi är ambassadörer för WILDCHIPS världens mest naturliga mellanmål, proteinrikt rent torkat kött. (Fråga om du vill veta mera).  

    Edit     Denna man alltså haha vad vi har garvat.. Underbar! Vi får se vad som sker framöver det är kul att Bert gillar det vi gör och vill samarbeta med oss. Vem vet vad framtiden visar. Det är kul att vårat eget koncept uppskattas för framtiden och folkhälsan… Framförallt min egen hälsa och kollegan Slejmans.   

   

Kosten blev lite vad den blev i helgen men det är inget jag oroar mig över . Upp på vågen och  laga matlådor när jag kommer hem. Jag har haft smärta i ”rumpan” senast veckan och ont i halsen men nu efter vila börjar det ge sig. 

Gym i morgon , LÄNGTAR! 

Kram