Topp helg

april 14, 2015 2 av Jess

Hejsan i söndags var vi på bio Mange, jag å barnen vi såg Home sååå söt film men jag och lilla L somnade så klart ..  

       Älskade barn… Det finaste jag har! 

Lilla L  leker med sin gipsade arm när brorsan tränar..

 Lördagen bestod av fotboll gör hela slanten på dagen då stora L hade träningsdag med fotbollen.

En vän var på besök i trakten under helgen  , kära Susanne följ henne på instagram HÄR (fantastisk människa med en grym vilja.) För övrigt så var några från KBK på besök i Åkersberga då jag skrapat ihop en middag. Så kul att träffa dom.. Några åkte långt. Det blev även enden träning med två fina som betyder massor för mig.. Och jag för dom.. (Det vet jag faktiskt dom är två av tre som nominerade mig till svensk hjälte.. Kan man få något finare än det och vänskap.) 

                    

 Glad att du är så klok, nästan lika klok som mig:)

 Annars har det blivit matlagning och jobb, vårdjobb och massor med Kbk men FRAMFÖRALLT jobb med MIG själv…  

  

En underbar tjej vid namn Johanna  Dahlberg har ritat av mig.  jag ser riktigt liten och söt ut… 

   

  Det är dags nu! 

Att börja leva igen.. 

FAN så glad jag är att jag vaknade till liv efter år av tystnad inre stress, hat, sorg, smärta… Men NU är det dags att vara Jessica  födas på nytt!  Skapa MITT liv och låta och lära mina barn LEVA, leka, lära sig använda hjärna och hjärta och låta oss veta VARFÖR!

Jag är tacksam i dag… över SÅ MKT , mest av allt är jag tacksam att JAG vågar stå på mina egna ben och inte låta någon fälla mig igen:) försöker nån så har jag verktyg… Och min min rycksäck är jag noga med att packa med rätt verktyg.

Tro på er själva , våga acceptera och gå framåt…  

Gå inte i cirklar , snurra inte bara runt … STRÄCK UT FOTEN  och våga utmana det läskiga. Där sker utvecklingen. 

Det tog TOG ÅR för mig innan jag blev redo

   

Energi till alla