Det ska vara på riktigt inifrån och ut.

april 10, 2015 1 av Jess

 

 På den vänstra bilden lever jag UTAN mål och utan att veta vart jag ska och varför…

”Levande död” kan man kalla mig och det är riktigt tragiskt.. 

Det är ledsamt och lättare än man tror att gå vilse så mkt i sig själv att man dör inuti… 

Att förändra tar tid, jag börjar inifrån och ut… Att bearbeta mitt liv efter 10-15  år av tystnad, att acceptera den jag är, att coachas, att lära mig prata inför folk, att lära mig om kroppen, muskler, hjärnan och kosten, att lära mig att leka och tänka igen, att söka vägar och få kunskap till att bli mitt bästa JAG är det bästa jag någonsin kommit på att studera.

En bonus är att min fysik kommer att bli starkare än någonsin, smärtan avtar, jag kan röra mig fysiskt och min självkänsla kommer att existera OCH jag vet vart jag ska… Och vet VARFÖR.

Att samtidigt kunna bidra och inspirera andra med att få kunskap till att hjälpa sig själva genom mitt KBK  är fantastiskt.

Tack för allt stöd