En påsk tripp

april 7, 2015 0 av Jess

 

Detta skrev jag i bilen hem i söndags …

 ”En bild på Sveriges sydligaste udde…” Resan är snart slut vilken Härlig påskhelg, Vilken uppladdning, vilken energipåfyllning, vilket underbart Skåne och underbara människor jag fått lyckan att få träffa. Jag är på väg hem till barnen som samtidigt är på väg hem från andra sidan Sverige…

 Jag är full av energi och massa kraft och minskad stress….

 ..nu ska jag dessutom snart få kramar om några grymma ”KBK:are” Jönköping… 

  I Jönköping kommer jag även bearbeta massa minnen (rätt traumatiska från mitt förflutna) genom att bara besöka stället och det gör att jag hoppar ett steg upp på min egna stege för att bli en hel Jess igen fem stjärnor för personlig utveckling.

Lite bilder från påskens äventyr, härliga människor, nya kontakter och riktigt fina avtal skrivna… Vi besökte fantastiska platser jag kommer att minnas, vi vandrade i berg och dal.. Det var storm någon dag och vackert väder, det blev lite påskfirande och några nya ord har jag lärt mig, jag har spelat spel som jag aldrig vågat tidigare, jag har besökt jobbiga platser längs vägen och skrattat så jag kiknat. Jag orkar inte gå in på mer detaljer just nu men jag ska lägga mer energi på min hemsida/blogg . Det blir så jobbigt när det går för många dagar eftersom jag är en impuls bloggare. Det ska synas ”här och nu” inte en vecka efter.

Här kommer en bomb med bilder… Det blev mkt skratt, några tårar, svett och mindre fokus på godis än någon annan påsk och grym motivation till träning, rörelse och bra mat , det blev jobb men även fokus på att INTE stressa . Tack Kristina och Anders för all god mat och allt allt allt ni ställt upp med.

     

Jag vill tacka Slejman, Ola och Susanne lite extra i detta blogginlägg ni är betydelsefulla som tusan och stöttar i vått å torrt privat och med KBK och allt jag tar mig för. Dessutom är ni GRYMMA och gör makalösa saker för era egna liv!. Tack för att jag får vara med på era resor framåt…. *Kramar*