9år

mars 28, 2015 2 av Jess

Känner mig GLAAAAAD i morgon blir det en underbar söndag att slå upp ögonen till med härligt sällskap på  morgonträningen , följt av 5 h med några av mina super grymma kunder som jag e såååååå stolt över Kul att kunna hjälpa folk samtidigt som man hjälper sig själv… (Det ska bli så kul att plugga vidare och få mera kunskap vår/sommar.. För min egen skull och dom som anförtror sig till mig) efter det träning igen styrka och jag ska vara stark i morgon för nu ska jag sova tungt hela natten NATTI  ta hand om er… Kostrådgivning/coachning

Men först får jag berätta lite om min vecka… Det var riktigt kul att träffa min kollega Slejman igen , vi var på massa möten..

 jag hann trots att jag missade tåget och vet ni haha tro det eller ej haha jag missade tåget HEM FRÅN SKÖVDE OCKSÅ !!  

 

  

 

Mötena i Skövde blev succé för Kbk.  OCH äntligen fick vi presentera kommande campets tränare. Läs mer på www.kbkhälsocamp.se

 

I onsdags tränade jag med Tomas , hans pass känns ännu i mina ben och det är LÖRDAG i dag haha.. 

 Jag kan även informera att trapporna  denna vecka har inte varit att lekamen om man säger så. Jag är glad över tiden jag lagt ner på stretch den hjälper mig oerhört.  

   

       

 Haha härlig bild från mötet i går …

 VI Vill tacka dig Bert Karlsson för att du tog kontakt med oss och vårt  KBK och för att du tror på vår idé. 

Att en sådan entreprenör som dig skulle höra av sig till oss är stort och det betyder att det vi gör nu når fram. 

Tack alla ni underbara människor som hjälper oss och gör detta möjligt och alla ni deltagare och medlemmar, följare och alla ni krigare i privata KBK gruppen på FB. 

Det brukar ju vara tvärtom att vi med idéer hör av oss till entreprenörer i näringslivet för att bolla visioner men här blir vi kontaktade och detta gör bara att vi kommer fortsätta kämpa för det vi tror på och brinner för… Det vi  gör är enbart med hjärta och för vår egen hälsas skull!! 

Nu kör vi slejman körbaraköör 

    

 Nu säger jag godnatt… 

I dag fyller mitt älskade hjärta 9 år, igår firade vi för fulla muggar med Disco. I dag åkte pojkarna till Norrland med mamma och pappa… Fantastiskt att dom har möjlighet att få åka iväg med mormor och morfar och bara vara där dom älskar att vara och ha det mysigt ihop . 

GRATTIS GRATTIS MIN STORA KILLE jag älskar dig och din bror till månen och tillbaka…. Puss saknar…