Jag FÖRSOV MIG!

mars 23, 2015 0 av Jess

Ny vecka… Sitter på tåget mot Stockholm och Ja, haha jag sover än:)  vaknade halv när tåget till Skövde gick från Sthlm .  

Första tanken som (är automatisk )var:

Neeeeej…..jag MISSAR tåget…  

Andra tanken (bestämmer ju jag) var:

Och va skönt , jag sov riktigt gott och precis vad jag behövde inget jag kan påverka nu, lär mig att ställa klockan nästa gg, bokar ny biljett (värt kronorna jag investerar dom i min hälsa och sömn) åker till Skövde missat 1,5 h jobb men jag får jobba med det jag älskar lite intensivare och jag ska träffa min vän och kollega… tjohooooo!!! 

Veckan startar lika fantastiskt för det !!

Hade jag som förr inte vetat om att jag kan styra mina tankar så hade det sett ut så här. 

Första tankern: Neeeeej…..jag MISSAR tåget…

Andra tanken: jävla skit va fan ska jag sova för , jag e hopplös, nu missar jag tåget, frukost , lika bra att skita i det , pengarna ryker, värdelös start på dagen, ja ful e jag oxå, orka åka, äh ingen mening, jag stannar hemma. Hur kan jag va såååååå klantig. 

Ja ni ser… Välj tankarna i dag 🙂

Dina tankar påverkar dina känslor som påverkar dina handlingar, Hur kan du göra för att bryta dina mönster?

Tanke, känsla och handing skapar tillsammans din attityd gentemot dig själv och andra.

Bryt dina mentala körbanor, skapa en ny liten stig.