Till er

mars 22, 2015 2 av Jess

Med risk för att bli tjatig denna förmiddag. Jag sitter här med glansiga ögon av lycka , tårarna rinner ner längs kinderna och jag blir bombarderad av fina fina fina sms och meddelanden av fantastiska människor jag lärt känna via KBK och våra hälsocamper. Folk som ser mitt jobb jag gör för att hitta mig själv . Ni betyder oerhört mkt för mig, att få vara önskad, älskad, viktig och betydelsefull precis för den Jag ÄR!

 Det brast när jag fick dessa två efter varandra….  

 

Precis när man behöver en ”KÖRBARAKÖÖR” klapp i ryggen och en putt ut .. När tvivlet kommer ”gör jag rätt?”  

 

Helt fantastiskt… Jag hade precis kontaktat min mentor för att berätta hur jobbigt det var just nu samtidigt som det är fantastiskt bra. Jag tar stora kliv ut, stora beslut och jag har ingen kontroll utan befinner mig utanför min komfortson, galet långt utanför.

Jag Kan berätta för er att: i går klarade jag inte av att gå in i centrum utan att tro och känna mig iakttagen jagad, förföljd, att tro någon går efter osv. Jag tittar bakom axeln och flackar med blicken .

Något som har med mitt förflutna att göra.. En av mina coacher sa.. 

Det är gamla processer som har vaknat till liv. Det hänger troligen ihop med att du är på väg att göra någonting du inte gjort på över 10 år. Det är faktiskt jättebra. Idag är du klokare och känner dig själv på ett helt annat sätt. Det är troligen inte det som har hänt som är problemet. Det går nämligen inte att oroa sig för någonting som redan skett. Det med andra ord ingen fara och bara gamla hjärnspöken som trollar för dig”

Att bli kontrollerad ifrågasatt och matad med måsten är något jag INTE ska utsättas för just nu. Jag är så tacksam över allt som har hänt dessa 2år som gått. Att börja jobba med mig själv inifrån och ut är magi… 

Och att leva är ju helt makalöst fantastiskt! 

ALLA BORDE FÅ CHANSEN ATT MÅ BRA ”på riktigt…!”

Kbk betyder så mkt för mig och min personliga utveckling, jag kommer fortsätta att driva Kbk och Nevergiveupjess framåt, det hjälper mig själv min kollega och massor av människor. Helt fantastiskt makalöst underbart (och läskigt.)

Jag är så tacksam över att våga rädda mig själv , klicka HÄR för att hitta till ”Den yttre gränsen”. Boken släpps inom kort.

   

Av hela mitt hjärta tack till alla som finns ”på riktigt” nu när jag äntligen börjar ”FINNAS på riktigt Själv! ” 

I kväll.. kommer mamma och pappa på middag… Jag ska låta barnen somna på mitt bröst sen ska jag avsluta dagen som har varit full av tankar med att köra ett ”håll käften pass” med Ola för att tidigt i morgon åka till Skövde över dagen träffa min otroligt betydelsefulla vän och kollega för att jobba intensivt med Kbk , det gäller att ha huvudet rensat och med.

Vi kanske ses!

Kram och tack