Härlig dag .

mars 18, 2015 0 av Jess

Hejsan.. I går och i dag vaknade jag tidigt till vacker klarblå himmel och sol… tog min väska och matlåda med mig för att möta upp Malin min pt för ett pass .. Både tisdag och onsdag denna vecka,.. Känns topp!

”VILJA JESS VILJAAAAAA!!!” 

Nu drar vi igång med träningen matar på med massor av kunskap, plugg, träningspass, teknik, styrka , cardio och stretch , läxförhör , anatomi, muskler , fysik nu ska kroppen bli hel och balansen i mitt liv på plats…. Det VIKTIGASTE är att det ska vara roligt och jag ska hela tiden må bra. Tack Malin Johansson nu gör vi ”DET” ! (Malin hjälper stöttar  mig med kost och träning med stöd av Tomas Lundberg.)

Åh sånt här blir jag så glad av , vilken värme… Det ger mig så mkt, jag jobbar jobbar jobbar med mig själv så mkt bättre tack vare mina EGNA CAMPER!!!! I går blev det även cardio på kvällen och kosten klockren utan snedsteg . Det var bra jobbigt men det ”stod ju på lappen” bara att göra  Jag har såååå lyxigt kvällsmål, kosten är gjord EXAKT som jag vilja den och vad jag klarar av.

Ha en fin dag allihopa!