Hälsocamp och  uppdatering

mars 15, 2015 1 av Jess

Hej hoppas ni mår bäst! 

Jag mår så bra, bättre än på länge samtidigt så är jag inte riktigt med på vad som händer i livet så det ger mig den nervösa klumpen i magen men den klumpen är bra vet jag. 

Detta inlägg kommer enbart handla om förrförra veckan helgen och denna vecka. 

Jag har varit ledig från mitt vårdjobb och gått all in med mitt egna projekt som ni vet är JAG ”NEVERGIVEUPJESS” och KBK HÄLSOCAMP som jag har tillsammans med min vän och kollega Slejman

I början på förra veckan möttes vi upp (Slejman bor inte i Sthlm så när vi ses jobbar vi hårt och intensivt) möte efter möte efter möte i samma veva jobb och mkt galenskap.

Vi startade med att möta Robban som var med i samma program som Slejman när dom var med i biggest och hans familj  och son.. Herregud vilka underbara människor haha vi hade så kul på bara några timmar.

Möte efter möte gav oss otroliga och roliga nyheter!!!!! Jag ska börja plugga helt ofattbart och jag läser det för MIN SKULL….

Vilken gåva… Att kunna få lära sig massor om kroppen och mata in kunskap, detta år kommer bli galet spännande på många plan. (Jag har redan pluggat kostrådgivare och är det men kan läsa mer)

Jag har även gått och blivit administratör för wildchips. 

vet ni vad det är? Gjort på lättrökt, torkat och flingat kött från älg, hjort och ren.

Wild Chips är en delikatess i snacksformat och ett smidigt mellanmål med hälsokostprofil på en och samma gång. Wild Chips finns att köpa på chark/deliavdelningarna hos Ica, Coop och Hemköp. 

Torkat kött är ett naturligt och hälsosamt mellanmål som ger långvarig energi och snabb mättnadskänsla. Torkningen innebär i korthet att vätskan reduceras och därigenom koncentreras smaken och näringsinnehållet. Genialt, enkelt och helt naturligt. Wild Chips är nyckelhålsmärkt och har tidigare kontrollerats och godkänts av Hälsokostrådet. Wild Chips passar perfekt för människor som vill hålla vikten under kontroll.

Mycket proteinrikt, fettsnålt och innehåller inget socker eller andra kolhydrater.

INGREDIENSER

Lättrökt, torkat och flingat kött från älg, hjort och ren. Wild Chipsen är gjorda av 100% rent kött som saltats.

Till 100 g chips har ca. 300 g rent kött av högsta kvalitet använts. Wild Chips har lång hållbarhet (minst 12 månader) i rumstemperatur och behöver inte förvaras i kyla.

NÄRINGSVÄRDE/100G Energivärde: 1247 kJ / 300 kcal. Protein: 54 g. Kolhydrater: <1g. Fett: 9,9 g

Jag får gåshud….nu när jag tänker tillbaka på Hälsocamp 5!!!

Även detta camp blev magiskt för mig och Slejman. Det var otroligt tufft för oss då vår vinter med Kbk och våra egna livshistorier har tagit stora steg från katastrof till vinst!!! 

Vi gjorde det igen och det känns så otroligt BÄST, jag ser fram emot 2015!!! 

Vilka fantastiska tränare vi hade och alla instruktörer, alla deltagare, alla grymma unika föreläsare och sponsorer som hjälper oss att få till det vi vill…

 TACK TACK TACK!

Och Ekolsundsslott som vill ha just Kbk där.

Patrik Tell var på plats som snart släpper boken som jag är med lite i… Min story.. min del.. mitt ”varför” det blev som det blev..min förklaring.. Min känsla.. det jag accepterar som kommer bli en del av mitt liv i form av föreläsning i framtiden. 

”Jag föreläsa ?” (För några år fanns det på världskartan när jag fick frågan av Stefan Sahlin på Toppform så skrattade jag honom i ansiktet av osäkerhet å dag JAG??!!!”.. 

Ja! jag ska jag vill och jag kommer att kunna… Ju mer jag bearbetar desto lättare är det att ”bara vara jag” . 

Jag är så tacksam över att ha mitt team runt mig av kunniga människor som hjälper mig på min väg . TACK till mina coacher Jaquline Gyllenberg, Patrik Tell,  Johan Noren och mina tränare, vänner och familj som stöttar… 

För övrigt har det blivit mkt träning fysiskt och mentalt, fokus på att vila hjärnan i allt som sker nu. 

Träning ger mig energi och ro. Nu tränar jag inte bara för att träna utan jag gör det för att må bra och bli frisk. Med rätt träning , med hjälp av Malin och Thomas . Och mina underbara tränings vänner som siktar för sina mål , grymma är ni.

Mkt fokus på att stressa av och fokusera på andning… Inga måsten och bara måååååå..

I morse var jag på morgonpromenad då vaknade jag till liv och kom på vad jag saknat i mitt liv , skogen…

Jag har som sagt gått vilse i mitt eget liv ett tag. Glömt bort vad jag tycker om att göra och vem jag är. Men jag börjar hitta tillbaka och idag tog jag ytterligare rätt väg.

Jag är uppväxt i natur, skog, vid havet, skogsmulle, Norrland , lekt med kottar pinnar ”rymda barn” i dag på promenaden blev det en vändning från elljusspåret ut på stigarna…hela kroppen skrek STANNA HÄR!!!  Jag älskar det, det är tyst , lugnt, ingen stress….

Jag vaknade upp lite till och ytterligare en pusselbit ramlade på plats.

Ha en fin dag, gör det DU mår bra av…. Varför slösa bort dagarna.