Så nära att INTE men NO jag har en plan.

mars 1, 2015 0 av Jess

Planen var att få in mitt pass efter jobbet i morse.…innan jag slutat jobbet hörde vännerna av sig att dom inte kunde träna på morgonen..

Och vet ni ? och jag var såååååå nära på att låta bortförklaringarna äga… Så som ”jo men jag gick ju långt innan jobbet” sova ska jag ju så jag gör det istället, hungrig är jag ju faktiskt med osv osv började jag att hitta på men NÄÄÄÄÄ! 

Jag har ett mål jag har en plan å nu kör jag. 

Ola kom dit tillslut (sjukt bra beslut! 🙂  .. TACK… Jag känner att motivationen är på topp, jag har överlämnat mig själv och följer min PT och ”står det inte finns det inte” säger hon benhårt med glimten i ögat. Det blev en bra morgon för mig trots nattjobb.. 

Och även fast jag kör allt själv så e de riktigt gött att ha nån där som bara sitter å cyklar  i gymmet så att jag ska hinna det som står på MITT upplägg innan han kör sitt. Frukost gröten satt som en smäck!! 

Vi ses! Godnatt….jag ska jobba en natt till på mitt vanliga jobb innan det blir Kbk för hela slanten i veckan. Kram