Lycka på torsdag smäller det igen!

februari 28, 2015 1 av JessSnart!!

På Torsdag den 5/3  kör vi igen… Kbk Hälsocamp 5 WWW.KBKHÄLSOCAMP.SE

Jag är så lycklig, att få chansen att kunna sätta ihop mitt eget hälsocamp som jag tillsammans med min vän och kompanjon Slejmanär helt magiskt. 

Att stå där på slottet och ta emot nya och gamla deltagare på Torsdag med pirr i magen och vattnande ögon  kommer att vara magiskt.

Även denna gång.

Att se modiga deltagare svänga upp på slottsgården, spända av förväntan i ögonen, svettpärlan som skymtar på ryggraden, ett hjärta som klappar lite extra och med ett leende på läpparna och vilja med nyfikenhet och vilja innanför pannbenet.

Det gör mig så stolt och lycklig bara jag tänker på det.

I vintras hände något jobbigt för oss det var att bära eller brista som gällde, det var stora beslut , hjärnan, hjärtat och magkänslan fick jobba på… Tack vare min personliga utveckling och magkänsla tog jag rätt beslut. 

Och det är precis det vi jobbar med, personlig utveckling, våga, förändra -resultat!

Att stå på trappan med detta fantastiska slott, min kära kollega , ett OTROLIGT viktigt och bra upplägg med grymma tränare och föreläsare och alla som hjälper och tror på oss att göra detta möjligt och ALLA DELTAGARE!

I helgen  så kommer jag ta stora kliv uppåt på min stege till välmående, hälsa inifrån och ut. Det blir garanterat svett och tårar, skratt, gråt och massa kramar.

Att vara DELTAGARE på mitt eget hälsocamp  är så fantastiskt , att få se människor utvecklas och förändra sina liv är magiskt och att äntligen lyfta sig själv högst är det viktigaste man kan göra för sig själv och för dom man älskar. Men det förstår bara dom som ”vaknat” och tittat ut ur hjulet som man kan tro är livet…. Det finns så mkt mkt mer.

Kärlek och respekt-lek -lev & lär..

(Tveka aldrig att höra av dej om du är nyfiken Det kallas förändring..)

www.kbkhälsocamp.se 

0735011413

Hälsningar från kvällens promenad