5 Comments

 • Frida skriver:

  Du är en sån inspiration Jess, du sprider mer energi än du kan tro och jag är övertygad om att du är en fantastisk kärleksfull mamma.
  En mamma som tar hand om sig själv först kan göra allt för sina barn.

 • Flisan skriver:

  BRA INLÄGG!
  jag saknar dom allt gör ofta men följer dig på instagram med .
  Du inspirerar mig att orka med min cancer!
  Tack !

  En levande mamma Jessica det är något att sträva efter, skit i alla andra dom bet inget om din vardag förutom det du lägger ut.

 • Maritha skriver:

  Jag betvivlar inte för en sekund att du är världens bästa mamma! Vad är bättre än någon som ger alla sina kärlek, PLUS visar dem redan tidigt hur viktigt det är att äta rätt och röra på sig? Vem är bättre än någon som faktiskt orkar leka med sina barn, och kan delta på både deras och sina egna villkor? Många stora kramar till dig, du är en stor förebild för många, och borde vara det för ännu fler!!!

 • Slejman skriver:

  Du är så jäkla bra Jess låt ingen jag menar INGEN ta det ifrån dig. Jag är oerhört stolt att få göra detta med just DIG för vi gör det med hjärta. Dina barn älskar dig och det ännu mer nu när du kan göra saker med dom som du inte klarade av förut. Nu knyter vi näven tillsammans och Körbaraköör ännu mer mot våra framgångar.

  Du är BÄST!!

 • ingela skriver:

  Puss min vän.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.