Ingen ”mammablogg”

februari 28, 2015 5 av Jess

Hejsan oj vad denna vecka gick fort. 

Det har varit mkt jobb med KBK och planering inför nästa helg på Ekolsundsslott och mkt fokus på min kost som inte har varit ”klockren” men resultat har det blivit ändå trots att jag bara gått på ”ögonmått” och känsla.

Det ska bli så roligt att ha malin och Tomas som personliga tränare under våran helg på slottet. Det är för övrigt Malin som hjälper mig nu med min kost och träning.

Det känns lätt och kul samtidigt lite läskigt med allt som händer just nu. 

Känslan…som säger ”Klarar jag det?”

 Suset i magen som säger JA! 

Men den tidigare dåliga självkänslan och tidigare  erfarenheter smyger sig på och ropar NEJ HAHA du fixar inget…

Jag är super motiverad och kommer fixa detta men dessa tankar slåss jag med och det gör nog många andra med. Jag har som sagt alltid ”misslyckats” när jag ändrat kosthållning förutom en gång. (Tidigare har jag bara gjort sånt man ”ska” eller för att någon retat mig , hånat, tjatat eller för att media sagt si eller så” det ger jag blankaFAN i nu och därför vet jag att jag kommer att lyckas med allt jag tar mig för SOM JAG VILL ! 

Den gången jag ”lyckades” var nu senast när jag Tog tag i livet (på riktigt) & ”tog steget från botten ut i livet” och även fast jag gått upp några kilo det senaste året när jag varit skadat och på ivrig jakt efter lösningar och kunskap så ser jag inte det som misslyckande tvärt om ! Erfarenhet , kunskap och en massa nytt har detta året gett mig plus några fler kilon, men vad gör det, jag lever ”på riktigt” är medveten om vad jag gör och lär mig nya saker varje dag. Det är skönt att få ordning på kroppen igen, träna rätt (upplägget börjar efter Hälsocamp 5, just nu stressar jag av och fokus kost, cardio samt vardagsmotion och stretcha mina onda partier).

En matbombJust det: Ola har flyttat till Sthlm från Skåne, vilket är jätte roligt. Jag har fått äran att vara med på hans utveckling via Kbk och hälsocamperna vilket är något otroligt häftigt. Jag tror på dej Ola vet att du kommer nå dina mål. Nu tränar även han som många andra av mina betydelsefulla på gym och motion… Energi! 

Det har blivit några svängar på gymmet och jag har försök följa mina order av min PT mellan all ”vanlig vardag” ….

Detta betyder så mkt för mig.. Jag älskar att mina barn vet hur viktigt fysiskt och mentalt nyttigt det är för mig att träna. Det är naturligt för dom att jag gör det och jag är så oerhört tacksam över att dom ALDRIG gråtit en enda skvätt över att jag ska till gymmet. (jag försöker lösa det dagtid då ingen märker av det men i bland så…) 

ÄLSKADE hjärtan!!

Jag brukar undvika att lägga ut bilder på mina barn för att jag tycker att dom ska få välja det själva när dom kan det.

”Jag kan få frågan om jag hinner med mina barn eller om jag över huvud taget är en bra mamma?”

Ja jag kan svara på det nu igen… Det jag skriver på sociala medier har inte med min mammaroll att göra, jag har valt att skriva om träning , kost, tankar, motivation, gott och ont och mina projekt, mål, drömmar och det är ingen ”mammablogg” så svar JA all min andra tid förutom timmen på gymmet , jobb eller helgen jag är borta med Kbk några gånger om året så är jag mamma!

En mkt bättre mamma än förr då jag var arg satt och åt, hade ont och inte orkade resa på mig! 

Kram från mig, nästa inlägg kommer att bli inom kort denna vecka kommer bli galet kul!