Final

februari 14, 2015 1 av Jess

Hej vänner igår var jag i stan och mötte upp ett gäng glada människor ur Kbk gruppen som fick möjligheten att gå med mig på inspelningen av ”Biggest Loser Sverige” finalen , tyvärr fick min kollega och goda vän Slejman förhinder sista minuten så det var härligt ha att dessa fina med mig som uppskattade det till max.
Dom har även varit med som deltagare på flera av våra hälsocamper och andra evenemang.

(null)
Vi tog en lunch tillsammans när dom kom till Stockholm efter lång resväg.
Plötsligt så händer det (Det är så svårt att förklara vad som händer med oss när vi varit på Ekolsundsslott och delat dessa dagar med varandra) vi som är där kommer varandra så nära på något vis (och då även jag och Slejman som anordnar detta är lika mkt deltagare på slottet).
Det jag känner för våra deltagare är något otroligt härligt. Jag bröt ihop mitt på lunchen mitt på restaurangen när jag fick frågan hur JAG mår ?
Det är så skönt att bara kunna vara sig själv och känna sig älskad för den man faktiskt är på riktigt. Just nu är jag stressad inuti, rädd och nervös men jobbar mkt med det.
Snart kommer boken ”Den yttre gränsen” ut skriven av Patrik Tell (även min mentor)
Att vara med i ett kapitel där och blotta ALLT som har skapat den jag blev och den jag faktiskt är i dag och håller på att hitta tillbaka till.
Svårt att inte ha kontroll och veta vad framtiden resulterar i ..det är läskigare än jag trott och samtidigt så positivt och magiskt för jag känner så starkt att NU NU NU SKER UTVECKLING . Jag är även så stolt över mig själv, för att jobba så mkt med mig själv är det få som faktiskt gör och förstår varför man ska göra..
Jag är så redo att ta livet med storm och öppna armar.

I framtiden vet jag att jag kommer att kunna coacha folk till det bättre när jag är stark , kunnig, har accepterat mitt eget liv och vet hur jag driver mig framåt på rätt sätt.
Det ska bli så magiskt kul och jag vet hur många som kommer tacka mig.
Men det viktigaste av allt är att jag själv har räddat mitt eget liv och hälsa.
Genom att lära mig att älska mig själv först gör att jag även kan älska andra.

Glädjetårarna fortsatte att spruta på inspelningen av finalen.
Vilka resor, vilka människor och det som gör mig gladast är att (oavsett hur mkt dom än jobbat fysiskt och fått så fina resultat på extrem sjuk tid) så är många medvetna av att det är DEN INTRE RESAN som skapar resultat på sikt.
Det blir även mkt känslor för att vi befinner oss på Ekolsundsslott vi med och där sker många av mina personliga kliv upp på min utvecklings stege.

(null)

(null)

(null)

DET GÅR SUPER BRA MED KOSTEN jag är mätt , glad, kontroll och har ej matkoma. Malin är en fantastisk coach/pt.

Puss vi hörs!