Bod bod ”vad är vad”

februari 12, 2015 0 av Jess

På vääääg för att träffa Malin och Tomas våra personliga tränare på KBK HÄLSOCAMP 5…
Spännande!!

(null)
Ja ha… Snart ska jag in i denna och kolla vad jag ”består av” sen bär det av till ett nytt kapitel av mitt liv.. Coolt! Ser fram emot att träffa fina Malin Malin

(null)
Det är en Bod Pod i den ”mäter man sammansättningen på kroppen är ett perfekt verktyg om du ska göra en större förändring, vill komma i form, gå ner i vikt eller gå upp i vikt. En våg avslöjar bara hur tung du är. Med en Bod Pod får du dessutom reda på vad din kropp består av. Genom att mäta Bod Pod regelbundet håller du koll på att viktminskningen / viktökningen sker med kvalité, det vill säga att du bygger muskler och tappar fett och inte tvärtom.” super super…

Ses snart…