Helgens premiär

februari 10, 2015 0 av Jess

Helgen var fantastisk det startade med att jag blev försenad med tåget till Skövde i fredags morse och sprang in i en studio med vännen och kollegan Slejman på Sveriges Radio Skaraborg , det var nervöst kan jag lova… ”Ställ dig där så kör vi..” Ingen aning vad vi skulle få för frågor..
Här på länken kan du höra radiodebuten med KBK HÄLSOCAMP skrolla fram till 3h 08min in i programmet http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/499103?programid=344

Vi var även i två tidningar i skara/Skövde

(null)

(null)

(null)

(null)

I Lördags morse åkte jag och Slejman till Göteborg för att träffa Anita Bergström som skulle utbilda oss till instruktörer i Bungupymp och vi fixade det vi kommer ha nytta av dessa på vår hälsocamp på Ekolsundsslott och FRAMFÖRALLT för våra egna promenader och hälsa.
Inte nog med det, vi träffade Anita en fantastisk människa och fick en härlig ny vän…

(null)

KBK HÄLSOCAMP On Tour Hade premiär i söndags.
Uppslutningen i Skövde blev helt okej vi hade hjälp att ordna hela eventet av våra fantastiska deltagare och nära vänner (tack vare våra hälsocamper) Ola, Line & Susanne , jag är så tacksam över att få starta upp med just dom tre… Jag är otroligt STOLT över dessa tre underbara som gjort extrema livsstilsförändringar som jag haft turen att få följa med på och ta del av.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null) på detta evenemang samlade vi in pengar till Cancerfonden till fonden #Nevergiveup och hade Susanne Dalsätt som hade sin inspirerande föreläsning ”ingenting är omöjligt!”och som startat fonden

(null)

(null)
Nu är jag hemma i gen i alla fall och i dag startar planeringarna av Hälsocamp 5 som vi har den 5- 8 mars…

Denna helg kommer jag minnas tack till alla sponsorer, tränare , föreläsare och deltagare
Ni gör skillnad!

(null)

(null)