På väg ut i Sverige

februari 5, 2015 0 av Jess

Det är snart fredag , helgen gick i ett svep massa träning med vänner och häng även lek och bus med barnen och i veckan har träningen fortsatt själv och massor av planering till KBK hälsocamp On Tour som är på söndag den 8/2 kom dit vet jag du kan läsa mer på www.kbkhälsocamp.se klicka på länken.
För övrigt Så är det bra, underbart att kunna träna utan att ha så extrema smärtor.

(null)

(null)

(null)

(null) i dag blev det Tabata intervaller. Snart ska jag förhoppningsvis dra igång med proffs tränare. Jag vill i alla fall ta min träning och kost ett steg längre nu.
Annars så känns det okej, jag har arbetat mkt med stresshantering och mitt yrsel jag hade har lättat… Helt otroligt.
Jag delegerar jobben och ”tror att jag är nått” haha nä så är det ICKET däremot så tänker jag inte jag fixar jag löser jag gör jag kan till allt bara för att göra de själv.

Nä nu är det natti natt, jag ska vara i Skövde 08.15 i morgon på radio intervju den sänds ca kl 9.00 på Sveriges Radio P4 Skövde om du vill lyssna .
Denna var i tidningen i dag och en annan kommer i morgon . Men det är som sagt i Skövde och Skaraborg.

(null)
Länk: http://www.skovdenyheter.se/artikel/237660/vill-fa-fart-pa-skovdeborna

På Lördag befinner jag och kollegan Slejman oss GÖTEBORG där vi ska få utbildning som Bungpump instruktörer www.bungypump.se super bra då vi använder dessa bungypumpstavar på slottet under våra camper.
HOPPAS VI SES I SKÖVDE på söndag om inte annat på SLOTTET 5-8 Mars
Kraaam

(null)