”Jag på arena”

januari 22, 2015 0 av Jess

I dag blev det möte Patrik Tell han jobbar hårt med boken Den yttre gränsen… En fantastisk inspirerande bok som kommer snart, det kommer bli den bästa boken 2015 dels för mig så klart eftersom jag är med i boken men även för många andra.
Att jobba med mig själv och min personliga utveckling är en utav dom bästa sakerna jag gjort i mitt liv och att få bearbeta och utvecklas med proffsiga människor vid min sida är fantastiskt givande och Patrik är en av dom få som visar mig tips och vägar och en dag mina vänner så ska jag nå mina stjärnor men först titta på den, acceptera och kasta av mig ryggsäcken 🙂 tack för i dag coach.

IMG_6862.JPG
För övrigt blev det pulkaåkning nyss jaaaaaa det är snööööö ute

IMG_6857.JPG

IMG_6860.JPG hej å hå vilken träning att gå upp å ner i backen.
För övrigt har jag varit på grym djupgående idrottsmassage i veckan hos Jenny Gunn hon är fantastisk fu satan i gatan vad ont det gör, man blir blå men såna resultat på mig . Hon tog även någon slags avslappnings massage denna gg precis vad jag behövde..

IMG_6795.JPG

IMG_6794.JPG

FÖR ÖVRIGT : så planerar vi mkt med KBK HÄLSOCAMP och nu blir det KBK On Tour i Skövde på Arenan… Galet kul!

IMG_6791.JPG där ska vi nämligen styra upp snart.

NU ÅKER VI SVERIGE RUNT MED START I SKÖVDE!
Boosta upp din energi med motivation och inspiration till att bli ditt bästa JAG !
Det blir en dag med KBK HälsoCamp On Tour full av fartfylld träning med utbildade instruktörer samt en härlig föreläsning med super inspiratören Susanne Dalsätt.
Vi kommer skänka pengar till Cancerfonden.

Dagen program:

08:30 insläpp
09:30-10:45 Träningspass
11:00-11:45 Lunch ( eget ansvar )
12:00-13:30 Föreläsning
13:30-14:30 Träningspass

En light version av KBK HälsoCamp.
Boka via mail eller köp biljetter på plats.

www.kbkhälsocamp.se

IMG_6863.JPG