En utmaning

januari 3, 2015 0 av Jess

Jag satte med våra KBK medlemmar i dag en utmaning att i dag lyfta sig själv överst på pallen och berätta vad man är bra på.

Jag är bäst på att UTVECKLAS IGEN att lära mig saker, våga, leka, öva som när jag var liten.
Jag ”gick vilse” i mig själv när jag var ca17-32år (minnet sviker när det gäller årtal) och mellan den åldern har min inlärningsförmåga varit dålig successivt blivit totalt blockerad, förvirrad, bortkommen, jag har varit levandedöd…och det eskalerade utan att någon såg något på mig förutom att min fysik blev sämre och fetman växte över mig .
Jag vände skutan en dag och är så jäkla bra på att utvecklas, lära mig och bara våga vara JESSICA!!!

Den busiga, känsliga, kärleksfulla nyfikna, kloka, duktiga, fina, inspirerande, vackra, modiga, värdefulla Jessica som är på höger bilden är jag nu med!

Och jag övar övar på att bli den bästa av mig själv för då får jag även mina barn och alla runt mig att må bäst!

All kärlek, bus och nyfikenhet till er kram

Jag ser med spänning ”utanför komfortzonen” fram emot utveckling att få vara med i ett kapitel i boken ”Den yttre gränsen” skriven av Patrik Tell ger mig möjligheten att lämna, acceptera och bygga vidare på det jag nu skapat/skapar…
Dvs MIG SJÄLV!

IMG_5833.PNG