2014

december 25, 2014 0 av Jess

Oavsett hur svettig, trött och Slut jag än var på högra bilden från träningen igår så känner jag mig som en vinnare 2014.
Detta året har gett mig styrka, kunskap, ett kontaktnät till att fortsätta skapa mitt LIV, ett liv som jag körde vilse i under en period Så skapar jag nu mig själv till MITT BÄSTA!
Viktnedgång må vara en sak men mitt fokus ligger på att bygga inifrån och ut för hållbara resultat, förändra beteende och livsstil, bygga upp självkänsla för att nå mina drömmar och på så sett faller de fysiska bitarna på plats under tidens gång.
Jag ser ärlighet och styrka i mina egna ögon , äntligen har den förbaskade poletten trillar ner och det innebär att förändra ”på riktigt”. Jag är skapare/ägare av www.kbkhälsocamp.se
Där jag tillsammans med min kollega/vän Slejman Karadag får skapa mina egna hälsocamper och samtidigt kunna ”ge”/dela det med människor som behöver samma hjälp för personlig utveckling och vägledning mot ett hälsosammare liv oavsett bakgrund. Vi samarbetar BARA med proffsiga utbildade och inspirerande människor.
Jag tror på välbefinnande, tankar, att VÅGA låta det ta tid ger utrymme för KUNSKAP, trygghet, och stabila steg mot ett hälsosamt liv.
Och nu med en början av kropp och kostkunskap ,hjälp av mental coach & tränare i ryggen , har jag utbildat mig till kostrådgivare, hälsoinspiratör och snart hälsocoach (i första hand för MIN DEL som med allt annat jag gör nu för tiden ).
Jag är jag full av nyfikenhet för kunskap och utveckling och går stadiga steg åt rätt håll!

Att ta reda på vad DU behöver, inte bara virra inte runt år efter år… Acceptera, inse och SKAPA DITT och ta reda på VARFÖR
Är framgång och personlig utveckling.
Jag ser fram emot år 2015, God fortsättning vi ses

IMG_5578.PNG