Faller det på plats.

december 16, 2014 0 av Jess

Hejsan här e jag igen.
Hur var det här då? Jo det har varit endel att stå i dom sista dagarna hjärnan har fått jobba på högvarv.
Men jag såg i morse att
Jag har tappat 5kg nu på kort tid så min kropp har börjat samarbeta igen efter all VILA och pga att jag bearbetat inre känslor och händelser som Patrik Tell skriver om i boken sen Den yttre gränsen. Jag har gått runt och varit nervös och rädd för att boken ska släppas men när jag tränar på att tänka att ”det är min Storry min historia som skapat mig” så blir det lättare och ju oftare jag tänker och säger det så känner jag mig tryggare var dag och sen blir jag coachad jätte bra.

Jag ska på mitt ortoped besök i januari och lyssna här tjohoooo suget efter att stå på händer (gjorde på campen ”bara så där” och kunde fortfarande det) suget efter tuffa spinning pass och löpintervaller satte fart efter att jag KLARADE AV gladiator passet utan att ha ont .
Jag som trodde att det var kört med träning på hälsocamp4 för mig innan jag åkte ut.
Jag var med på allt utom ett pass pga andra omständigheter.

Här har vi en bild som Fotograf: Fredrik Mikiver tagit.

IMG_4960.JPG
Järnvilja nu jäklar ska jag bara köra på efter vad mitt inre säger till mig.
Jag är klok, jag kan, jag vill.

IMG_4971.JPG

IMG_4973.JPG

IMG_4962.JPG