Första advent & julkalender

november 30, 2014 0 av Jess

Hej mina vänner
I dag har jag varit på Adventsfika hos mamma och pappa med tjocka släkten som bor i Sthlm. Super mysigt jag älskar att vara ”hemma” nu för tiden.

Adventsfika är någon form av tradition sedan några år tillbaka bara för att få se kusiner osv. Eftersom jag hoppat på min ”Helmat” dvs utan socker och så ren mat som möjligt ”oprosessad” så tittade jag bara på dom goda julgodisarna och tackade nej till kakor och chokladen. Nu är det nog det har jag ätit tillräckligt i mitt liv. Där av hyddan (delvis).
Jag är som sagt rätt begränsad pga skadan men Jag KAN sköta kosten och andra bitar på balansbordet och JAG VILL!
Passar på att rida på min motivationsvåg som jag själv jobbat fram med dom mentala bitarna under någon vecka.

IMG_4289.JPG

IMG_4246.JPG

Okej i morgon är det första advent och förra årets julkalender såg ut så här… I morgon ska jag ska påta ihop en kalender för dec 2014.
Detta var som sagt förra årets!
24 pass på 24 dagar (vilodagar betyder dubbelpass en annan dag, ombytt svettig powerwalk räknas som träning och mer träning ser jag som en extra julklapp) nu kör vi…
Trevlig December på er #körbaraköör #24passpå24dagar

IMG_4295-0.PNG

GODNATT SOV SÖTT , det ska jag. I morgon ska jag till bästa gymet . MIN KROPP SKRIKER SVETTAS… (Jag ska göra det bästa av allt nu…) leva utifrån vad jag VILL och faktiskt kan. Utveckling , mot mål, för jag vet varför och vad jag vill.

”If you don’t know where you are going, you will probably end up somewhere else.”