Fredag!

november 28, 2014 0 av Jess

Hejsan !
Hoppas ni mår bra, jag känner att inte riktigt min blogg är som jag vill haha vad kan det bero på? Jo för att jag inte riktigt är som jag VILL. Jag vill TRÄNA , hoppa, jogga , sparka, boxas och lufta tunga vikter… Just nu är det bara promenader men det är inte så bara det heller. Jag kommer i alla fall ut på dom .

IMG_4158.JPG

IMG_4097.JPG i går var det riktigt fint väder, dagen innan burr och i dag lera men vad gör det som sagt.

I onsdags fyllde jag ju år åååååååh så gulliga och omtänksamma alla är.
Massvis av sms , samlat, meddelanden, blommor och kort, KÄRLEK till er alla.

IMG_4058.JPG

IMG_4044.JPG

IMG_4056.JPG

IMG_4047.JPG

IMG_4034.JPG

IMG_4037.JPG
Söta Hanna bjöd på Lunch och latte dessutom massa kramar . Hemma med familjen blev det tårta som barnen ”bakade” haha och dessa kort jag får åååååååh så söta. Tack Line fina , tack vare KBK fick jag chansen att lära känna denna underbara kvinna
som så många många många fler.

NU SKA JAG ÖNSKA JILL FANTASTISKT FINA MÄNNISKA (pt på vårat nästa Camp) LYCKA TILL PÅ LUCIA POKALEN 2014 .

IMG_4144.JPG tyvärr kommer jag inte vara i Göteborg i helgen trots biljett och allt. Jag prioriterar barnen, bus och lek i helgen så jag kan njuta med gott samvete på mitt kbk hälsocamp nästa helg!!!