Läkarbesöket

november 21, 2014 0 av Jess

Åh jag hadde inte artos det känns skönt, varken höfter eller knän var slitna. Jo ett knä som jag opererat när jag spelade hockey och var ung det var ytterst lite slitet. Däremot var sänkan fortfarande hög och jag är ”frisk” så nya prover nästa vecka och remiss till ortopeden. Efter besöket fick jag djupgående idrottsmassage hos Jenny www.jgmassage.se aaaaah så ONT men samtidigt skönt. Det är bara att vara tyst och låta henne ta i. Haha jag stressandas så jag blir täppt i näsan .

IMG_3728.JPG
(Här hade hon plågat mig klart)

IMG_3731.JPG

IMG_3763-0.PNG fira med mellanmål keso, kvarg, äkta vaniljpulver och bär… mums !

Det känns skönt att slippa tanken ”kroppen är totalt utsliten” men något är fel… ELLER SÅ försvinner smärtan om jag droppar resten av min övervikt så klart.

Då kör vi!