Tillbakablick/motivation

november 16, 2014 0 av Jess

En tillbakablick för att motivera mig själv får jag slå till med i dag.

Sista veckorna har jag varit tuff mot mig själv, enorma smärtor i höfterna (som utvecklats märkbart under 6månader) som klappt låter mig kunna gå på en promenad, att veta att min övervikt under lång tid gett mig smärtan.
Tankarna har slagits med mig ”jess balla ur nu” ”ge upp nu” ”du har sumpat allt nu” osv Fan heller!!! Denna smärta ska motiverar mig ÄNNU MER !
Nu om någon tid i mitt liv får jag börja utveckla mig MER.
Jag har kommit så långt på min väg fysiskt men framför allt mentalt och jag älskar att LEVA jag har en levande målbild jag har underbara framtidsdrömmar , utvecklat ett fantastiskt koncept www.kbkhälsocamp.se som inte bara HJÄLPER MIG utan har hjälpt och hjälper massor av människor att bli sitt ”bästa jag” och jag älskar att jobba med det.
Ett nytt liv framför OAVSETT.
Ta vara på hälsan, du bestämmer.. Kasta inte bort år av ohälsa som jag gjort. Och har du gjort det GÖR NÅGOT NU…

Det är aldrig försent, jag lovar!

IMG_3554.PNG