Acceptera & utgå efter dagsläge!

november 11, 2014 1 av Jess

Hejsan bloggen!
Helgen har varit toppen Allt för hälsan mässan med kbkhälsocamp Det var toppen , jag träffade massa medlemmar i KBK och några som även varit på våra hälsocamper.

IMG_3378.JPG

IMG_3390.PNG

IMG_3301.JPG

IMG_3288.JPG
Nästa år ska vi nog satsa på ett eget bord med massa medlemmar som hjälper oss , åh så roligt !

I torsdags var jag på massage igen , vi sa att om det känns ok så kan jag gå på och träna lite för musklerna måste jobba under processen mellan massage tillfällena… Allt kändes bra till lördag eftermiddag då jag inte kunde gå igen.
Nu har jag fått nog , jag tror att det är förslutna höftkulor eller vad det nu kallas höftledsartros kanske .
Jag har ju levt med extrem övervikt så länge och innan jag fick ont nu i början av 2014 hade jag gått ner massor i vikt och tränade som en dåre. Det var två pass om dagen hoppade for , joggade, sparkade FAST jag fortfarande bar på massa övervikt och belastade rejält.

IMG_1199.JPG

IMG_3448-0.JPG

IMG_4185.JPG

IMG_8332-0.JPG

IMG_6820.JPG

IMG_6112.JPG

IMG_6734.JPG

IMG_4390.JPG

IMG_8809.JPG

IMG_6661.JPG
Som sagt mkt övervikt men stark och envis som en åsna, jag ska givetvis köra lika hårt och bra som dom som väger hälften av mig helst köra över dom haha…
Nå väl… NU är det slut på det då jag inte ens kan gå.
Jag hoppas eller jag SKA ha en magnetröntgen så jag ser vad det är som skrapar och kluckar inuti mina höfter jag antar att det är slitet eller ledvätska. Nu vill jag veta så jag kan utgå från nuläget.
Jag är fan 32 år och har förstört och slösat bort så många år av att bara sitta på röven. Jag tänker kämpa och gör det bästa av alla situationer jag hamnar i.
Och jag är så glad att jag jobbat så mkt mentalt sista året med fantastiska coacher annars hade jag sänkt mig själv idag . Det tar energi att knappt inte kunna gå ens….. Fast massage och kiropraktor.

Jag har i alla fall bokat läkartid nu 🙂
Med hopp om framgång

Kram
Never give up