”Be the girl you loved”

november 5, 2014 0 av Jess

Hur kan man bara älska ägg så ? Finns det något bättre he he.
Frukosten är intagen , lönesamtalet gick bra och promenaden lika så.
Jag har jobbat natt så nu ska jag SOOOVA men först jag skicka i väg alla mail och ringt alla samtal. Det tar lite tid att göra ett Hälsocamp men attans så roligt det är. Och människorna jag jobbar med är fantastiska och extra tack till min vän/kollega Slejman som står ut med mig haha och TACK till mig som står ut med honom HEHE

IMG_3124.JPG

IMG_3062-1.JPG www.kbkhälsocamp.se
För övrigt har jag promenerat morgon och kväll.. Jobbar fyra nätter i sträck här eftersom jag pluggade på min jobbhelg som var. Promenera promenera är det jag kan just nu med min galna inflammation , i morgon ska Jenny Gunn ge sig på mina områden med sin djupgående idrottsmassage aaaaah så skönt/ont haha !!
Jag älskar att bli bättre ”mot målen , full fart framåt, ha kul, jobba, njut, svettas, träna, spring, skratta, älska, soooov” skriker kroppen nu.

IMG_3127-0.JPG

Jag måste bara berätta om min jobbarkompis på mitt vårdjobb.
Hon utbrister ”bara så där” när vi står och pratar.
-Jag hörde en låt i helgen och varje gång jag hör den så tänket jag på dej.
(Jag som inte visste vilken låt hon pratade om ”älskade låten” av att bara höra henne säga så, jag uppskattar och ser upp till människor som vågar visa sina POSITIVA tankar vad det gäller en annan människa, det är så guld värt att kunna glädjas åt någon, eller och bara göra någon glad på något vis.. det är en sån sån liten ansträngning vi behöver göra för att få någon glad.) hon sa sedan
Just raden…”be the girl you loved tänker jag på dej.. Att du hittat dej igen.. ååååh och låten lyssnar jag på just nu.

Kram på er där ute.

IMG_3118-0.PNG

IMG_3105-0.JPG