Kvalité & utbildning

november 1, 2014 2 av Jess

Hejsan svej oj vad livskvalitén vände för mig.

Det blev en riktigt tuff och intensiv dag i Onsdags, jag och Slejman med vårt KBK HÄLSOCAMP var med våra vänner och samarbetspartners GOQ Frida och Martin på intressanta äventyr . (Hemliga ännu).
Vi besökte även Ekolsundsslott där vi snart ska rigga upp för nästa Hälsocamp (Biggest loser spelar in just nu) så vi kunde inte riktigt fara och flänga som vi brukar.. Vi råkade tyvärr hoppa in i nån inspelning utan att det riktigt var meningen skäms !)

IMG_1702.JPG
Jag hade så FRUKTANSVÄRT ont denna dag som ni vet har jag haft strul länge nu med rygg höftböjare , rumpa och allt vad det nu är.
Efter att i Torsdags haft möte med PatrikTell som skriver boken (där jag kommer vara med i ett avsnitt ) så gick jag omtumlad av känslor till min massör och DÄR LÄTTADE HELA livsKVALITÉN (som för tillfället ”i nutid” börjat stressa upp mig..
Fick djupgående idrottsmassage på mina smärtsamma områden och det var INTE så njutbart men oj oj så bra!
Så nu har vi börjat behandla mina inflammerande områden.

IMG_1706.JPG
Från att inte kunna gå och bara böja ryggen några cm, kunna röra mig och till och med nysa utan att skrika rakt ut är GULD…
Så min lycka, glädje och hopp skuttade några steg upp på stegen direkt.
Jag kan inte lura mig själv och säga att det inte påverkat mig psykiskt att ha ont och inte kunna träna som jag vill för att det har det.
Men tack vare verktyg och mental coachning så har jag lyckats hålla motivation och fokusera på rätt saker ändå , ja livsstilsförändring kallas det… Mentalt!

IMG_1700.JPG
Igår (fredag) var jag på en fantastiskt bra kurs som gav mig mkt.
Och nu i helgen så går jag min Hälsoinspiratörs utbildning på pauluns näringscenter med bästa Camilla Rova , det känns otroligt bra och inspirerande att gå denna. Guld värt för mig!

IMG_1705.JPG

IMG_1704.JPG

Vill du åka med på BÄSTA KBK HälsoCamp så finns det platser kvar , först till kvarn

IMG_1707.PNG

IMG_1689-0.PNG