Befriande

oktober 16, 2014 2 av Jess

Hejsan.. Åh jag är så glad över att jag höll mig vaken och gick på yogan trorts att jag jobbat natt och fick avbryta sömnen. Kom hem från jobbet sov 2timmar sen gick jag på yoga med skön avslappning sen sov jag hela eftermiddag/kvällen… Det funkar nån gg och helt klart värt att inte missa passet i dag.

Kroppen känns ok just i denna stund. Stel/smärta , spänd och eländig innan passet… Otroligt ”befriad” efter så jag fortsätter med yoga och promenader för att sedan gå in på mitt träningsupplägg igen.

IMG_2307.JPG tumme på de!
Till middag blev det pannbiffar med chili och vitlök med rotfrukter, potatis i ungn , kantareller och dessa super goda rödbetor. Rödbetor innehåller massa bra antioxidanter och är otroligt gott med smulad fetaost på i ugn. (Även utan något på överhuvud taget.)

IMG_2316.JPG
Rödbeta renar blodet, stimulerar bildningen av röda blodkroppar, den ökar syreupptagningen i blodet vilket gör kroppen mer uthållig vid fysisk träning. Rödbeta anses bra mot högt blodtryck.
Rensar även tarmarna, avgiftar levern och gallblåsan från toxiner.
Rödbeta är även bra mot magsår.

Nog om det, snart ska jag iväg till jobbet, börjar vid 21-07

I helgen blir det massa möten med kbk Hälsocamp umgås med barnen , tjejmiddag och promenader. Ser fram emot den.

Kram

IMG_2313.JPG
En tänkvärd tavla jag sprang på i dag.
Älskar dessa små ordspråk , de får mig att stanna upp och reflektera över hur jag valt att leva mitt liv!