Varför?!

oktober 15, 2014 0 av Jess

Hejsan ååååååh vilken bra dag det var igår , att bara ligga och bubbla här utan att ha några måsten.

IMG_2270.JPG

IMG_2281.PNG Det märktes dock hur välbehövligt det var för kroppen och knoppen. Knoppen fick jag tvinga att slappna av . Så fort jag fick lugn å ro blev jag rastlös men ”appaaappapppp ”stekpannan i huvudet” och -ligg still jess och bubbla mera!!! Fick jag säga till mig själv. Tack Anita som kom med den briljanta impulsiva idéen att ta med mig !
Nu är jag laddad med energi och lösningar.
Men jag och Kenny avbokade mitt pt pass, kroppen är ej ok. Tog en promenad ute i hösten nu på morgonen och laddade upp mentalt. Fokus på andning och känna hur allt känns. Jag har bokat in mig på 3 yoga pass och gjort en plan för lugn fysisk aktivitet samt mental aktivitet.

SÅ mkt som jag använt hjärnan sista året har jag inte använt den under hela mitt liv haha. Det är sant!
Otroligt intressant att börja tänka och lära sig saker igen. Jag har varit så blockerad för utveckling under en lång lång tid. Blockerad -inte kunnat ta in eller lära mig saker, inte kunnat utmana mig , tala, förvirrad, negativ .

Men nu… Wow grattis till mig.
Är du blockerad ? eller klarar du att utmana din hjärna? Lösa en uppgift , förstå ditt eget bästa?

Ja! fundera på det?
Och viktigast av allt varför du gör dina dagliga rutiner och hur du beter dig och talar. Är du medveten om dina val och dina vägar du går…
Eller kanske går du bara…
intressant.

IMG_2280.JPG