Frustration nyttigt för hjärnan!?

oktober 13, 2014 0 av Jess

Lite smått frustrerad är jag när kroppen inte vill som jag, just nu har jag sån enorm smärta olika grad från dag till dag så fokus just nu är att bara kunna stå upp och att kunna gå över huvud taget vissa dagar.

Men skam den som ger sig, jobbigt att ha ont bara.
Jag är riktigt motiverad och fokuserad på dom andra bitarna i livshjulet trots att sorgen att inte kunna träna som jag vill försöker knäcka mig . Aldrig i livet
Tankarna som att ”det spelar ingen roll vad jag äter, jag ger upp bla bla blaaaa” försöker tränga sig in i huvudet som tur är jobbar jag och har jobbat med mitt mentala och låter inget vinna över mitt psyke!!

Mitt ansvar är att lyssna på kroppens signaler och tar reda på fakta , just nu är fakta inget jag har ang smärtan men jobbar på det med kunniga runt mig.

IMG_2222-0.JPG
Jag har haft en jobb helg så jag har jobbat natt, kollat fotboll min stora kille hade cup, varit på 2års kalas osv

IMG_2245.PNG

IMG_2198.PNG
I veckan blir det jobba med att förbereda jobb kommande hälsocamper. Kul!!

I morgon ska jag på spa och sitta i en bubbelpool hela dagen.
Helt klart bra för min rygg, rumpa , höft simma några längder kanske och köra lite vattengympa 🙂

Kram på er och godnatt !

IMG_2247.JPG

viktigast just nu är att fortsätta träna hjärnan

IMG_1931-0.PNG