En liten dag i regn

oktober 8, 2014 0 av Jess

IMG_1944.JPG
Regn regn regn i morse, jag tycker att det är mysigt.
Försökte lära barnen hur man vänder tankarna .
Den ena sonen utbrast ååååh mamma ser du att det regnar!!!
Vi kommer bli blötaaaa.
Jag sa ja eller så tänker vi ååååååh va roligt vi får försöka lista ut snabbaste vägen till dagis och springa RUNT vattenpölarna på vägen dit. Ögonen började lysa och vi spann vidare på det … Dessutom bestämde vi att jag skulle köpa massa ljus som vi kunde tända på kvällen . Mkt riktigt jag köpte ljus men solen tittade fram på eftermiddagen så vi glömde helt av att tända dom. (Det får bli till frukosten i morgon ).
Men jag förklarade alla fall att ALLA mindre bra tankar kan vändas till bättre dom tog in det och tyckte det var super mina små hjärtan. Va GLAD jag blir.
Det blev en promenad i regnet för mig i alla fall, sen avslappning (somnade i dag med) haha…. Jaja jag behöver sömn, det syns på vågen med. Jag börjar gå ned i vikt av att bara vila och sova. (Givetvis ska jag jobba tre nätter fredag till söndag,……) men jag börjar inse FAKTA! Tänk vad kroppen är fantastisk.

IMG_1992.JPG
I dag blev det massor av grönsaker till middag med kött och tzatziki gjort på gurka och vitlök . Toppen och ungarna åt som små grisar .

IMG_1975.JPG

IMG_1994.JPG

IMG_1995.JPG
Jag har slängt upp nya tider i oktober man kan boka nu. På ”boka tid” kul med kostrådgivning och all positiv respons av mina grymma klienter…. Vilka resultat innanför och utanpå .
GLÖM INTE: glaad!

IMG_2002.JPG
Magkänslan är rätt , tro på dig själv och våga vara DU.
Ta reda på VARFÖR du gör saker och VARFÖR du vill nå ett mål.

Tror du att någon kommer att sakna dej när du dör?
LEV DÅ… Ta vara på DIN kropp DITT hjärta och DIN hjärna… DIN HÄLSA! #Varför låta åren gå? Vem vinner på det? INTE DU!
Bortförklaringar har vi inte tid med, LEV som bara du KAN!
-lev livet levande-

BELIVE IN YOURSERF

Kram nu ska jag jobba lite med www.kbkhälsocamp.se