Intervju och nån tår kom, mot framtiden

oktober 7, 2014 0 av Jess

Dagen blev fantastisk, trots att den startade mindre bra med smärta . Order om att promenera , sköta kosten och dricka vatten av mina coacher samt mindfulness . Som jag skrev i tidigare inlägg.
Jag somnade när jag skulle göra min kropps scanning , gör ni sånt? Att jag somnade tyder på att jag behöver mer sömn så jag gör ett nytt försök i morgon .
Här har ni en länk.
Jag tror att alla behöver någon form av avslappning i denna stressade vardag eller jag tror inte jag vet! klicka HÄR

Jag är hemkommen från ett möte/intervju otroligt inspirerande, lite läskigt med.
Jag älskar när det är lite läskigt vet ni varför? Då vet jag att jag måste göra det, utmana mig och kliva utanför comfortzonen.
Det var en annorlunda eftermiddag och jag utvecklades ytterligare ett steg mot mitt bästa JAG! Tårarana sprutade och skrattet kom om vartannat .
Det ska skrivas om mig i en bok.
Och JAG är jag… Jessica 100% , så härligt att ”bara vara JAG”!

Boken är inspirerande handlar om mod och att våga, om att pusha dig till den yttre gränsen och att ta ditt liv till den högsta nivån.

Boken bygger på verkliga händelser, framsteg och motgångar och dyrköpta livserfarenheter. Den bygger inte på författaren Patrik Tell’s memoarer även om han använder en och annan vägkorsning i hans liv som metaforer Den handlar om mod och att våga, din inre energi, pengar och entreprenörskap, människor och relationer, kropp och hälsa och mycket mer.
Boken bygger på verkliga händelser, framsteg och motgångar och dyrköpta livserfarenheter. Boken är sprängfylld av annorlunda angreppsvinklar mixat med verkliga berättelser om människor omkring författaren. Personer som varit långt ner under vattenytan som ställt sig upp och istället gett sig av efter sina drömmar och lyckats, både kroppsligt, mentalt och karriärinriktat.

Boken lanseras bland annat som ljudbok vid årsskiftet 2014-2015

IMG_1902.JPG