Kan inte RÖRA MIG!

oktober 6, 2014 0 av Jess

Skit rygg h*vetes j*vla kropp! ja precis så låter jag
Nu har jag varit inaktiv sedan onsdags suttit stilla på tåg flera timmar och från föreläsning till föreläsning i Skövde , Småland tåg till möten å bil hit å dit osv varvat med någon promenad men NÄ, det går inte sörrö!
I fredags började det kännas av i lördags pinade jag mig och Igår natt / morse kunde jag inte röra mig av smärta i skinka (som ni säkert vet har jag haft ett problem med höftböjare sedan innan sommaren, vilket har skäppt) och hela ryggen.
KRAMPER i rygg (jag kan inte vända mig om i sängen utan att ta i någon stans) kom knappt från mitt tåg till tunnelbanan när jag stannade i Sthlm och skulle hem. (Precis som förr när jag vägde som tyngst och var inaktiv! )

Nu får vi se vad som sker jag har kontaktat min personliga tränare och mental coach. Behöver jag Kanske läkare ?

Ska jag ta liggande sjuktransport och lämna barnen på dagis kanske 😉 haha allt är möjligt!

Jag är bara förvirrad och otroligt frustrerad men allt löser sig .

Och jag är nyfiken på att ta reda på vad detta beror på.

Alltid kan jag lära mig något nytt.
Jag har redan vänt min negativa tanke till en positiv under tiden jag skrier detta inlägg med otrolig smärta och glansiga ögon.
Nevergiveupjess jag vill lära lära mig allt om min kropp oavsett smärta och hinder.

(PS behöver inga tips vill bara berätta 🙂 skicka privat om du besitter kunskaper .

IMG_1871.PNG

Ps2 nuuuu vaknar barnen , som jag längtat! Tjohooo