Att hålla fokus.

september 28, 2014 0 av Jess

Tänk att man hela tiden ska behöva ”hålla i hatten” ”dra i bromsen” inte ”falla hit eller dit” och att det tar såååååå lång tid att ändra ett beteende öva öva öva. (Bara ca 1500gg för att skapa en ny vana.)

I dag fick jag ta bubbaklubban och dänga i huvudet HALLÅ!?
Jag ska lixom inte dit eller dit UTAN DIT!

Eftersom jag gör min egna resa livsstilsförändring under tiden som ”allt detta händer med underbara KBK hälsocamper , event alla människor” dvs inspirera , motivera , hjälte, vara förebild och massa annat obegripligt så måste jag vara extra vaksam och aktsam på att hålla MITT fokus hur underbara och smickrande allt runt mig än må vara så är det lite mer markant Jess-Jess fokus nu .

Jag är så lycklig över att ”inse” , stanna upp för det är så så så såååå lätt att tappa fotfäste.
En dag är jag så stark mentalt att inte behöva vara rädd att tappa fästet men tills dess ÖVA ÖVA ÖVA LÄRA LÄRA LÄRA FÖRST!!!

Jag älskar att börja älska mig själv och inse värdet i personlig utveckling.
Tack verkligen TACK till just ni alla som vet att ni knuffar mig åt rätt håll på MIN väg.
Vi alla som förändrar något får tänka på att det är fler som försöker putta oss AV vägen pga att dom själva inte har någon väg att gå på.
Men En dag kanske den dagen önskar jag alla.

Kram Jess

IMG_1387.PNG