Toppen dagar

september 25, 2014 2 av Jess

Det har blivit två full full proppade dagar , hjärnan är mätt på info nu. slejman kom upp från Skövde (min kompanjon som jag har körbaraköör med och anordnar hälsocampena med om någon missat.) vi hade möte med vår mentor/coach Jaquline som hjälper oss med vår personliga utveckling något enormt… (Mig som privatperson/offentlig och oss som KÖRBARAKÖÖR-partners ) vi känner oss som gumman på bilden efter möten med den donnan. Huvudet är så proppat med fakta och hjärnan jobbar hårdare än någonsin. Jag är så glad att jag har dig Jaquline !!

IMG_1161.JPG

IMG_1165.JPG

IMG_1178.JPG

IMG_1172.JPG

IMG_1184.JPG

IMG_1185.JPG

IMG_1176.JPGEfter att hon matat oss med råd och kunskap… Träffade vi Martin och Frida på Sveriges nya hälso & sport magasin GoQ otroligt roligt och spännande möte för oss det med. När jag landat lite så kommer det lite mer fakta om oss 🙂 .
Efter det blev det en toppen middag med vår fotograf Fredrik och våra pt Jill & Johan (från Hälsocamp3 -vi saknade dock Susanne och alla andra med)

IMG_1214.JPG

IMG_1213.JPG

IMG_1215.JPG

IMG_1201.JPG

IMG_1212.JPG
Mkt mat ute har det blivit och lite träning men vad gör man… Försöker välja det bästa och jag planerar min framtid och känner en härlig motiverande känsla så det är okej.
I dag har vi jobbat som tokar käkat god hälsotallrik och fått sååååå mkt gjort.

IMG_1229.JPG
NUUUU hem till gossarna och gosa .

Längtar efter mitt överkroppspass i morgon och min promenad i kväll.

Kram