Nominering och så!

september 23, 2014 2 av Jess

Nu är det nära, i dag ons kommer min kollega slejman upp på besök från Skövde . Träna kommer vi inte hinna det blir möte efter möte börjar med coach Jaquline vår mentala tränare som hjälper mig att lära mig tänka . Jag börjar bli grym på att tänka haha.

IMG_1132.JPG så det fick bli ett pass på kvällen.
Tisdagen har gått åt att planera kostrådgivningar och allt som skulle vara klart. Ändå hann jag inte allt kom jag på nu jaja… De löser sig alltid.

IMG_1100.JPG
Mandarinerna är sjuuuukt goda nu apropå inget.
Vill visa er nomineringen till Svenska hjältar 2014 som jag och Slejman blev nominerade till. Gråten av lycka sitter ännu i halsen. Tänk så många underbara människor jag får träffa och uppleva på kort tid och fantastiska hälsocamper…! Tror inte jag förstår….vad detta betyder för många.

IMG_1128-0.JPG

IMG_1129-0.JPG

IMG_1130-0.JPG
läs mer på www.kbkhälsocamp.se

IMG_1439-0.JPG

IMG_1442-0.JPG

IMG_1440-0.JPG< vi är chockade och glada. Foto: www.mikiver.se