Hälsocamp3 & vardagshjälte.

september 8, 2014 3 av Jess

Hej jag vet inte riktigt vart jag ska börja nu.. Det är svårt att beskriva vad jag varit med om i helgen.

Jag börjar med att skriva att Hälsocamp3 blev så lyckat , ALLT ALLT blev så bra!
Jag är så stolt övet alla deltagare vilken energi , VILJA, kärlek, vänskap, kämparglöd ni gav oss ledare och varandra. ”JAG FÖRSÖKER” hur jäkla piss jobbigt det än var. ”jag försöker” det är ETT av dom orden vårt hälsocamp står för och alla gjorde sitt bästa utifrån sina förutsättningar och lite till. Sen alla underbara instruktörer som kom till oss och höll pass ni gav oss massor. Och föreläsarna oj oj , vi har proffs men även föreläsare som berättar om sina liv… Det blev tårar och många känslor i Riddarsalen denna gång som förknippades med olika känslor sorg , lycka, ångest, medlidande, erkännande, glädje och riktigt jobbigt för vissa. Men att ta in våga öppna upp är början på något nytt. Våra tränare Jill Sköldinger och Johan Fredström som var på plats hela helgen, vilka människor och personligheter. Och Susanne Järlefjord vårt frö vilken vinnare. Vår fotograf Fredrik Mikiver som fotade allt, log och var en i gänget minsta lilla paus hoppade han på och mosade boxnings säcken mkt uppskattad.

IMG_0217.JPG

IMG_0405.JPG

IMG_0423.JPG

IMG_0421.JPG

IMG_0418-0.JPG
För mig har detta Camp varit lite extra, det var Camp 3 av 3 för i år. Det ligger mkt jobb bakom men största arbetet och det viktigaste är faktiskt JAG och att stå framför alla deltagar, kameror , MIN MENTOR som utvärderade oss var så otroligt jobbigt men så jäkla skönt.
Vet ni vad , det är en start på mitt nya liv 🙂 från att aldrig vågat tro på sig själv mer än i fantasin till att stå där och bara vara jag var stort.
För ett år sedan sa jag till Stefan Sahlin på Toppform att jag ALDRIG skulle kunna stå och prata framför folk…Jag kan inte kan inte osv .
Jag har alltid kunnat spela teater ”gå in i en roll” men aldrig kunnat stå och bara vara JESSICA…
Innan jag tog tag i mitt liv för ca 2 år sen så var jag på botten , förvirrad , ville vara någon annan, leva i någon annan kropp och bara levde i någon slags fantasivärld.. Jag bestämde mig att komma tillbaka , ta reda på varför jag hamnat där på 150kg jobba på självkänslan , skaffa kunskap inom kost , träning, hälsa och fokusera på mig själv för en gångs skull i mitt liv som i stor del har bestått att BARA finnas för alla andra.

För ett år sen (när jag sa orden -jag kommer aldrig kunna föreläsa!) började jag att jobba med min hjärna , mina tankar med hjälp av min fantastiska mentor Jaquline Gyllenberg som tog mig under sina vingar och här stod jag igår på MITT CAMP och pratar (förvisso gråtande) men jag gjorde det och är bara ”jag”.
Dessutom med en underbar vän/kompanjon Slejman vid min sida och inte bara det ett fantastiskt gäng och efteråt bli NOMINERAD till svenskahjältar ?! JAG!!!
helt galet ofattbart men jag är så lycklig.
Kolla på det HÄR

Tack alla som gör detta möjligt och alla som tar tag i sina liv. Ni är vinnare.

Fotobomb:

IMG_1306.JPG

IMG_1307.JPG

IMG_1305.JPG

IMG_1304.JPG

IMG_1315.JPG

IMG_1317.JPG

IMG_1316.JPG

IMG_1318.JPG

IMG_1314.JPG

IMG_1312.JPG

IMG_1311.JPG

IMG_1313.JPG

IMG_1310.JPG

IMG_1308.JPG

IMG_1309.JPG

Min Mentor Jaquline Gyllenberg , det finns ingen ingen bättre. Tack för att du finns.

IMG_0447.JPG