Böj och lite till

september 1, 2014 0 av Jess

Ajojohajoj jag har sån träningsvärk efter passet igår rätt skönt att känna att jag träffar rätt , tänk för några månader sen visste jag inte vad ett knäböj var och kunde inte sätt mig bakåt eller böja benen. I dag blev det 70kg och 50 rep och massa av mina andra övningar (100kg ska jag ta till jul, vi får hoppas det går att nå… Det borde göra det, satsar på det alla fall öva öva , ska träffa min pt på måndag efter campen vi får se om ha justerar något 🙂

IMG_0035.JPG

För övrigt hade jag och lilla L hela eftermiddag/kvällen för oss själva ”egen tid”, vi gjorde massa bus och han valde tacos till middag. (Jag försökte balansera upp dagen trots att inte tacos står på upplägget).

IMG_0057.JPG

Nu ska jag vakna till liv, det blir en tidig morgon och MASSA möten med kollegan Slejman och vårt ”Körbaraköör” i dag hela dagen går omlott. Riktigt kul,
Vi görs

Kram