Så vad händer i livet

augusti 31, 2014 0 av Jess

GooooooD Morgon SÖNDAG!!!

IMG_9992.JPG
Samma gamla vanliga frukost men jag tycker den ger en kanon start på dagen (fiberhavregryn, lättmjölk, bär, nötter och ägg)

Snart ska jag möta upp Emelie och köra ett benpass eller (underkropp har kenny döpt det till) det ska bli riktigt skönt att avsluta helgen med. Jag har kört mina planerade pass veckan , tagit farväl av min älskade farfar och jobbat två nätter sen allt det vanliga ”vardags sysslorna så klart”.

IMG_9980.JPG

IMG_9997.JPG

IMG_9909.JPG

Hur går det för mig då?
Vad händer med min förändring?
Ser det ut som det inte sker så mkt?

Ja jag går som sagt på ett kostupplägg och träningsupplägg av min pt.
Det går bra med träningen jag gör framsteg och har inte ont. (Framsteg är inte att musklerna växer och syns utan att jag går in och kör mina pass ensam i gymmet , att komma ihåg tekniken, få till alla övningar under 60 min och faktiskt vågar ta dom vikter vi bestämt jag vill lyfta tungt … Jag övar in alla delar och det sitter mer och mer” jag behöver få in mina promenader som innan skadan men jag tar små steg i taget så jag inte tröttnar . Eftersom jag inte riktigt fått ”till” all motion utöver styrketräningen och några promenader så står vågen på +-0 men jag är på väg och känner ingen stress. Nästa vecka är det hälsocamp nen jag ska försöka få till det jag ska ändå. Och där blir det mycket mycket motion …
Kosten då, eftersom jag fått ett upplägg som är bra så jobbar jag på att få till det med. Det är enormt mkt mat. Men jag lär mig där med.
Inom två veckor kommer jag sätta allt.
Det är ett delmål.
Träning
Kosten
Och mer SÖMN!

Sömn och att dricka vatten är även två faktorer som jag måste få på plats.

Så jag vet mina brister och jobbar på min utveckling fysiskt och mentalt .
Det är RIKTIGT spännande.

Nästa vecka kör vi HÄLSOCAMP3
Helt fantastiskt att jag och Slejman (min kollega och vän) skapat detta ensamma och bara för att vi själva vill att folk utvecklas samtidigt som vi själva går igenom allt. Genom att dela med oss och skapa små (som blir stora) evenemang, utmaningar, träffar, träning , camper , kläder osv kunna ge folk fakta , inspiration och lite jävlaranamma till att ta tag i dina egna LIV!! det är enormt och att få ta del av dessa historier och förändringar vi får de, höra , läsa det ger mig (jag pratar nog för Slejman med) så mkt inspiration att FORTSÄTTA MÅ BRA, ta hand om mitt liv och leva varje dag som den sista, utvecklas, lära mig och göra det jag brinner för.

Nog om mig, nu ska jag hoppa i träningskläder och iväg innan det blir marknad och karuseller

Kraaaam