Stopp, varför?

augusti 28, 2014 0 av Jess

Hejsan svej energin är på topp jag har tränat på bra i veckan fm med lite konditions träning och mina planerade pass . I förrgår ställde jag mig på crosstrainern som jag inte gjort på 4 månader tror jag. Fyyyy vad jobbigt 30 minuter var haha .
Igår gick det lättare, jag skulle gått promenader men valde den två gg i utbyte.

IMG_9764-0.JPG på kvällen blev det mitt benpass, jag känner fortfarande att min förkylning sitter i. Den är seg men sitter bara i snoken så det funkar att träna ändå. Emelie hjälpte mig lite , älskar mina vänner som hjälper mig. Spec när jag tränar mitt underkroppspass behöver jag lite stöttning så jag gör rätt…. ÖÖÖÖÖÖVAÖÖÖVA

IMG_9815.PNGGlassen låg i min hand
Efter gårdagens benpass på kvällen så skulle jag handla lite som fattades hemma genast började tankarna… Glass det är väl inte så farligt ?
Eller såna kokosbollar med ”fluff” i -det är ju ändå ägg i!
TÄNK VAD HJÄRNAN FÖRSÖKER LURAS!!
Jag lade ner glassen och frågade mig själv -varför? Vad är anledningen att jag försöker övertala mig själv att köpa glass när jag inte ska ha det?
Jag kom ganska fort på att det var mitt kvällsmål som fattades.
Jäkla skön känsla att stanna upp

reflektera
Ifrågasätta
ta rätt beslut.

Nöjd köpte jag färska blåbär och gick hem och kokade mina ägg.

IMG_9812-0.JPG
(Smakade några och det var såååå mkt bättre än glass.)

Nu ska jag göra mig och familjen i ordning , det blir mkt tårar och farväl till min farfar idag.

Kram kram ta hand om DIG

IMG_9679.JPG

IMG_9689.JPG
Slängde in lite bilder…

Nuu blir det GRÖT OCH ÄGG.

IMG_9819.PNG