Energi Påfyllning

augusti 25, 2014 0 av Jess

Så otroligt skönt att komma iväg till gymmet, klev in genom dörren och vips så kom all energi tillbaka.
Bästa sättet att bota en mindre bra dag är att ta dig ut.. Rör på dej , träna…

Lever på denna känsla nu jag ÄLSKAR att träna!

IMG_9670.JPG
De bästa på mitt kostupplägg är att få äta fyra hela ägg som kvällsmål ha ha

IMG_9671.JPG
Godnatt sov gott.

Det går inte att förklara känslor som uppkommer av ett sånt fantastiskt meddelande från en som deltagit på två av våra Hälsocsmper.
Vilken energi

Hej goa du! Läste att du är besviken, det är verkligen en skitkänsla… utöver skitkänslan, som kommer gå över, så hoppas jag att allt är bra med dig? Jag har förstått att du jobbar hårt men jag vet också att du är klok nog att ta hand om dig under tiden glädjs så åt er som kommer slita och njuta omvartannat på Campet, känns konstigt att inte hänga med er denna gången men jag vet att ni kommer få en guldweekend som alltid när du och Slejman är i farten!
Jag tror att du redan vet detta men det tåls att upprepas: jag är och kommer alltid att vara så evinnerligt TACKSAM för det ni gör för mig och så många andra varje dag Jessica.
Ni är sparken i röven jag behövde och behöver för att vilja och orka fortsätta uppåt och framåt, ni är luften under mina vingar och att ni tror på mig när jag själv tvekar på min förmåga, det är värt allt… kör hårt på gymet ikväll, du är så jäkla STARK rakt igenom och sov gott sen min vän!

Jag är då glad över allt jag gör med dessa camper och körbaraköör nu