Gilla hit eller dit? Är jag en skit?

augusti 24, 2014 4 av Jess

Hej! i helgen har jag jobbat natt, då blir det så att jag värderar sömnen mer än jag någonsin gjort… Jag vet att sömn gör oss friska och starka och att det är minst lika viktigt att få till som kost och träningen.
Det har blivit promenader och liten paus från gymmet men jag har ändå utfört veckans pass så jag behövde inte ens berätta det.

IMG_9553.JPG
Så vad är det som händer?
Är man vänner eller inte om man gillar varandras statusar på Facebook?
Jag kan börja med att berätta att innan jag började med kbkhälsocamp och min kamp för folkhälsan och kostrådgivning så använde jag knappt min Facebook, men jag beslöt mig för att ha den stäng och titta lite på vänner osv.
Efter ett tag började jag fundera på varför? Jag ville ju ändå dela min blogg och skriva om sånt som inspirerar mig i vardagen… Min lärare sa även att han samlade på ”vänner” för att bygga upp sitt kontaktnät… Då ramlade min polett ner.
För riktiga Vänner är vänner och vi träffas väl eller pratar med varandra privat om det är så.
Att gilla någons status eller bild för mig betyder inte ett skit. Jag gillar saker jag råkar se i farten.

Jag tog beslutet att använda mina sociala medier för att utöka mitt kontaktnät för framtiden, för jobb, erfarenheter, kontakt med människor i samma bransch eller såna som inspirera mig till det jag brinner för även för att dela med mig av mitt liv (inte allt väl utvalda delar) att använda det för att motivera och inspirera andra till bättre hälsa och för att ge andra och själv få ett rikare liv med positiva tankar.

Jag har senast tiden fått höra…
Varför gillar du inte mina statusar?
Du gillar aldrig mina bilder!? ….PÅ FACEBOOK?!

Allvar nu börjar jag ledsna och tar det en gång för alla.
Vill man visa mig en bild eller berätta något för mig så tar jag förgivet att man kontaktar mig som vän privat. (Sluta fundera på om jag är en vän eftersom jag inte GILLAR saker på Facebook och instagram …. )
Jag är väldigt aktiv på mina sociala medier och håller på att bygga upp mitt liv och min framtid och det jag brinner för. Jag börjar på botten vilket innebär sjuhelvetes mkt gratis jobb och engagemang.

Så är DU min vän, uppskattar mig och är glad för min skull så borde det kanske trilla ner en polett.
Att ifrågasätta vår vänskap och att anklaga mig för att inte Gilla hit gilla dit gilla fram och tillbaka är patetiskt. GILLAR VI VARANDRA SÅ GÖR VI DET PÅ RIKTIGT OCH INTE VIA SOCIALA MEDIER! ?

Jag uppskattar mina vänner och glädja åt deras lycka, jag tar faktiskt förgivet att ni glädjs åt min lycka med.

För vad är en vän?
Syns vi så finns vi eller ?
Vi finns oavsett gilla!

IMG_9591.PNG

Jag hoppas för övrigt att du mår bra i dag… Der gör jag och jag ska lära mig att leva för att må ännu bättre…

IMG_9535.JPG

Jag ska kunna tacka mig själv och gilla vad jag gjort med mitt liv på dödsbädden!

kram